stvara nove uspomene

Lejla Filipović sve osvaja novim fotografijama iz Dubaija

05.01.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon što su na Silvestrovo obilježili 16. godišnjicu braka, supružnici Filipović slavlje su nastavili u na egzotičnoj destinaciji sa sinovima Dinom i Armanom. Na Lejlinom Instagram profilu svakodnevno pljušte novi, atraktivni prizori

I dok su dok su mnogi Hrvati pohrlili u hladnije krajeve kako bi se opustili na zimovanju, Lejla i Tarik Filipović guštaju u noćnom životu, ukusnim delicijama, pješćanim plažam, razgledavajući mnogobrojne znamenitosti i druge strakcije koje su doživjeli na tom svom putovanju.

Djelić njihove obiteljske idile bivša Miss Hrvatske rado dijeli s ostatkom svijeta i usput sve oduševljava svojim modnim odabirima. Tako se jedna pratiteljica našalila da je zbog njene ljepote Dubai pao u drugi plan zbog Lejline Patrizia Pepe crne kreacije sa zanimljivim izrezima.

Lejla se u studenom prisjetila izbora za Miss 1998. godine. Ono što je uslijedilo nakon samog izbora, šokiralo je cijelu državu. Nekoliko dana nakon što je 1998. proglašena misicom, Lejli tada Šehović, oduzeta je titula i dodijeljena prvoj pratilji Ivani Petković. Lejla je na kraju ipak predstavljala Hrvatsku na izboru tada, a Ivana Petković godinu kasnije.

'Prvo mi je teško uopće prihvatiti toliko godina, kao da je bilo nedavno, često mi se provlači ta tema i nije zaboravljena. I tako mi je uvijek to prisutno jer uvijek netko nije čuo ili se ne sjećaju nekih stvari, no kako god, bilo je teško i tek sada ustvari shvaćam, ne znam kako bi se sad odlučila na tako nešto, i bi li bila toliko hrabra, i onda se opet mislim - ne bih dala na sebe', kazala je Lejla za In Magazin.

uvijek zajedno

Lejla i Tarik Filipović uživali na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju