razmazite se

Kraljevski beauty tretmani

20.03.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Poznate hrvatske glumice Mila Elegović i Ornela Vištica uživale su u Studiu Antonija - beauty oazi u centru Zagreba

Mila Elegović i Ornela Vištica svoju kožu, kosu i nokte s punim povjerenjem prepustile su rukama stručnjaka iz Studia Antonija koji su ih uz posebnu njegu osvježili i nahranili s vrhunskim beauty tretmanima.

Dame su u opuštenoj atmosferi uz šalicu čaja uživale u pedikuri i manikuri pripremivši se za proljeće.

U beauty tretmanima korišteni su vrhunski proizvodi renomiranih svjetskih brendova, poput Dermalogica, Kérastase i OPI.

Ornela i Mila, među ostalim, isprobale su i revitalizirajući tretman lica, vrata i dekoltea kisikom, tretman čistim kisikom intenzivno obnavlja kožu kao tijekom boravka u barokomori te rezultira vidljivo blistavom kožom svježeg izgleda.

Osim ovog divnog efekta, navedeni beauty tretman pomaže u uklanjanju hiperpigmentacije te ožiljaka od akni.

Tijekom tretmana u kožu se laganim kružnim pokretima uvodi kisik pomoću štrcaljke, u koju se stavlja i ampula Dermaheal HSR s vitaminima A,B,C i K, aminokiselinama, peptidima, koenzimima i hijaluronskom kiselinom.

Tretman je iznimno opuštajuć te zajedno s kisikom hranjive tvari dopiru do najdubljih slojeva kože.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s najboljim brendovima na hrvatskom tržištu poput OPI spa linije, Kérastase Aurabotanica, te Ampule Fusio -dose by Kérastase, te Dermaheal Hyaluronic Skin Rejuvenating – otopina za obnavljanje kože s hijaluronskom kiselinom i 14 vitamina koja obnavlja kožu, ublažava duboke bore i znakove starenja kože te trenutačno hidratizira, luksuzan Studio Antonija na jednom mjestu vas vodi u čarobno iskustvo opuštanja, njege i transformacije.

U bogatoj ponudi vrhunskih usluga na jednom mjestu možete doživjeti kompletan make over; od frizure, uređenja obrva i trepavica, depilacije, pedikure, manikure te vrhunske njege lica.

Uz profesionalnu njegu u Studiu Antonija zablistajte i spremne dočekajte proljetne dane.