SVE JE IZNENADILA

Kim Kardashian odbacila ekstenzije i otkrila kako zapravo izgleda njezina kosa

03.01.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Tijekom godina najpoznatija reality zvijezda podvrgla se brojnim promjenama imidža pa je svoju vojsku obožavatelja iznenadila otkrivanjem realnog stanja svoje kose

Najstarija kći Kim Kardashian snimila je božićni video za TikTok, pritom otkrivši kako zapravo izgleda njezina kosa.

Devetogodišnjakinja je objavila video u kojem s Kim na Badnjak pjeva uz pjesmu ‘Baby, It's Cold Outside’, no ono što je privuklo pažnju obožavatelja su kratki pramenovi kose na reality zvijezdi.

Bez ekstenzija, perike i stiliziranja, izgledala je mnogo tanjom i sušom nego inače, kako su u komentarima videa istaknuli brojni obožavatelji.

‘A imala je najljepšu svilenkastu crnu kosu ikad’ ili ‘Njezina kosa je sigurno umorna od izbjeljivanja’, samo su neki od komentara na račun reality zvijezde koja je u svibnju prošle godine postala platinastom plavušom kako bi u potpunosti podsjećala na Marilyn Monroe čiju je kultnu haljinu odjenula za Met Galu.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je debitirala kao plavuša, Kim je istog mjeseca za Vogue opisala transformaciju otkrivši da je njezino postajanje platinastom plavušom trajalo 14 sati.

Sudeći po posljednjim paparazzo fotografijama zvijezde, u novu godinu odlučila je ući sa starim imidžom u znaku duge, crne kose, a otkrila je to i svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu uz niz selfija.