KRALJICA ULIČNE MODE

Katie Holmes ne odustaje od traperica - odabir je pao na hit model, ali i omiljene sambice

17.02.2024 u 15:06

Katie Holmes i Suri Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Traperice širokih nogavica, koje su već neko vrijeme veliki hit i laskaju svakom stasu ako se dobro kombiniraju, našle su se i u ormaru kraljice ulične mode, glumice Katie Holmes

Još jedan zajednički izlazak s kćerkom Suri Cruise, nije promaknuo dobro uvježbanim njujorškim paparazzima, koji već znaju na kojim lokacijama uvijek mogu usnimiti poznate face.

45-godišnja glumica Katie Holmes, koja je nedavno mamila uzdahe u čipkastoj haljini na modnoj reviji Michaela Korsa, vratila se svom dobro poznatom modnom izričaju, savršenom za ulice New Yorka.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Lijepa brineta u slobodno vrijeme cijeni udobnost i ležeran stil te svaki svoj look redovito podigne pomno odabranim modnim dodacima. A ono što je dobro poznato je da je velika ljubiteljica popularnih traperica širokih nogavica, tamne boje, koje su već neko vrijeme veliki hit i laskaju svakom stasu ako se dobro kombiniraju.

Uz takve traperice Katie je odabrala prugastu košulju, preko koje je nabacila džemper, a sve je zaokružila zelenom jaknom, popularnom bombericom te omiljenim parom Adidasovih sambica, koje obožava.

katie holmes

Kraljica ulične mode ne odvaja se od ovog kaputa, a nosi ga i na balerinke i izgleda sjajno

Pogledaj galeriju

Tenisice retro dizajna, čija je cijena oko 70 eura, ne prestaju intrigirati sve zaljubljenice u modu te ih rado uključuju u svoje cool stajlinge.

Njezina mini-me, kći Suri Cruise, odabrala je crnu haljinu bez rukava ispod koje se vidjela bijela majica, oko struka je zavezala kariranu košulju, kakva se nosila 90-ih kada je popularan bio grunge stil, te preko svega prebacila traper jaknu. Svoj ležeran stajling zaokružila je parom kaubojskih čizama.