MODNI UZOR

Kate Middleton zablistala u haljini kakve je nosila i Diana

24.05.2016 u 20:21

  • +3

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa vojvotkinja od Cambridgea se u društvu supruga pridružila kraljevskoj obitelji u razgledavanju svjetski poznatog festivala cvijeća Chelsea Flower Show, a za tu je prigodu odabrala provjerenu modnu kombinaciju za hortikulturna događanja, zelenu kaput-haljinu s potpisom Catherine Walker

U kaput-haljini A kroja stegnutom remenom u struku, upadljive smaragdno zelene boje, štedljiva je Kate prije dvije godine obišla i Nacionalni arboretum u australskoj Canberri.

Haljinu po narudžbi za Kate je izradila Catherine Walker, dizajnerica čije kreacije rado nosi i Kateina majka Carole Middleton, ali ih je rado nosila i pokojna princeza Diana.

Kao i za posjeta Australiji, prekrasnu je haljinu sparila sa salonkama u boji kože, no ovoga puta uz dodatak torbice u istoj boji.

Zanimljivo, iako je cvjetni festival koji organizira Kraljevsko hortikulturno društvo jedno od važnijih događanja u kraljevskom ljetnom kalendaru, mladi kraljevski par nikad prije nije našao vremena za posjet. Za njihovo prvo pojavljivanje zaslužna je vjerojatno ružičasta i zelena krizantema nazvana u čast njihove kćeri princeze Charlotte.