KRALJICA RECIKLAŽE

Kate Middleton u country šik izdanju: Super skinny traperice i čizme koje nikako da 'umirovi'

27.04.2021 u 19:23

  • +4

Kate Middleton, princ William

Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea i princ William posjetili su farmu Manor blizu Darlingtona, a viđeni su kako razgledavaju štale, igraju se životinjama i druže s vlasnicima farme Clare Wise i Stewartom Chapmanom. Kate Middleton je čak sjela i u traktor, a pojavila se u ležernoj modnoj kombinaciji

Poznato je kako je Kate Middleton štedljiva kada je riječ o odjeći. Svoje omiljene modne komade nosi po nekoliko puta, bez obzira na to je li riječ o skupim dizajnerskim ili povoljnijim predmetima pa se i u ovoj prigodi pojavila u nečemu u čemu smo je već imali priliku vidjeti.

I ove fotografije Kate u ležernoj varijanti, odražavaju njezinu ljubav prema seoskoj strani, odnosno Norfolku, gdje je većinu života provela sa svojom obitelji.

Za posjet farmi je izabrala casual odjevnu kombinaciju sačinjenu od tamnoplavih super skinny traperica, bijeli pulover s crvenom plavim uzorkom brenda Brora ispod kojeg nosi bijelu košulju s visokom kragnom, smeđu jaknu danskog brenda Seeland, a po tko zna koji put je obula svoje omiljene tamno smeđe kožne Penelope Chilvers čizme.

  • +4
Kate Middleton, princ William Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton ih nosi već nevjerojatnih 16 godina, a prvi put je u njima fotografirana 2004. godine s kaubojskim šeširom i trapericama. Premda se njezin stil otada promijenio, čizme su konstanta pa ih je kroz godine nosila u raznim prilikama. Riječ je o svevremenskom modelu koji ne izlazi iz mode, a uvjerila nas je i da se sjajno uklapaju u razne outfite.