GWEN STEFANI

Kakve su ovo čizme? Otkačenim stajlingom sve je bacila u drugi plan

03.04.2023 u 15:44

Bionic
Reading

U kolijevki countryja i ove godine održana je svečana dodjela nagrada CMT Music Awards na čijem je crvenom tepihu posebnu pažnju osigurala Gwen Stefani

U eri 90-ih s bendom No Doubt, a zatim i nultih godina kada se otisnula u solo vode, pjevačica Gwen Stefani oduvijek je plijenila pozornost svojim modnim odabirima. I sada kao 53- godišnjakinja vjerna je prepoznatljivom, kul stilu po kojemu ju brojni pamte.

U društvu supruga, country glazbenika Blakea Sheltona, ova poznata plavuša ni ovoga puta nije razočarala. Na crvenom tepihu zasjenila je brojne uzvanice dodjele nagrada CMT Music Awards, odjevena u kombinaciju s potpisom modne kuće Valentino.

  • +4
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Minijaturna suknja presvučena zlatnim šljokicama, bijela košulja s dodatkom crne kravate i sako predimenzioniranog dizajna, pjevačici benda No Doubt pomogli su kreirati kulersko izdanje. Ipak, više od same kombinacije koja je ovog ožujka imala premijeru na modnoj pisti u Parizi, pažnju je pljenila netipičnom obućom za crveni tepih.

Umjesto klasičnih salonki ili sandala za koje se brojne uzvanice svečanih događanja tradicionalno odlučuju, odabir Gwen Stefani činile su crne čizme do koljena, voluminoznog dizajna postignutom s mnoštvom perja po uzoru na duge resice.

Kao za scensko izdanje s potpisom talijanskog Versacea, ovaj otkačeni stajling na dodjeli pjevačica benda No Doubt osmislila je u suradnji s poznatim holivudskim stilistom, Robom Zangardijem.

  • +3
Valentino FW23 Izvor: Profimedia / Autor: XINHUA / XINHUA NEWS / PROFIMEDIA