luciana barroso

Ne viđamo je često: Zanosna supruga Matta Damona plijenila pozornost chic stajlingom

28.03.2023 u 18:29

  • +11

Matt Damon i Luciana Barroso

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Matt Damon pojavio se na premijeri filma 'Air' s tri kćeri i zanosnom suprugom Lucianom Barroso koja je blistala u chic crnoj haljini dugih rukava i asimetričnog kroja

Glumac Matt Damon pojavio se na premijeri filma 'Air' u društvu supruge i tri kćeri, a u prvom planu bila je njegova 'bolja polovica', prelijepa 46-godišnja Luciana Barroso koja je blistala u chic stajlingu.

Naime, zanosna Argentinka, koja je u braku s Damonom već 17 godina, nosila je crnu haljinu dugih rukava i visokog ovratnika, ženstvenog mini asimetričnog kroja s bočnim prorezom. Vješto ju je uparila s najlonkama i crnim cipelama na visoku petu te pripadajuću crnu Saint Laurent pravokutnu clutch torbicu sa zlatnim detaljima.

Paru su se pridružile njihove dvije kćeri, 16-godišnja Isabella i 12-godišnja Stella te 24-godišnja Alexia, kćer iz Lucianinog prvog braka koju je holivudski glumac posvojio, dok 14-godišnja Gia nije bila prisutna.

Sve tri nosile su usklađene haljine s cvjetnim uzorkom, a posebno dojmljiv bio je njihov izbor obuće koji se kretao od visokih potpetica do klasičnih crnih Dr. Martens cipela.

  • +7
Premijera filma 'Air' Izvor: Profimedia / Autor: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obitelj je ponosno pozirala uoči premijere filma 'Air' u kojem jednu od glavnih uloga igra upravo Damon. Film je nastao pod režiserskom palicom Bena Afflecka s kojim se Damon ponovno udružio na filmskom setu, a prema svemu sudeći riječ je o još jednom uspješnoj suradnji jer su 'Air' kritičari već proglasili za jedan od najboljih sportskih filmova u povijesti.