sandler u trenirci

Minimalizam u punom sjaju: Jennifer Aniston istaknula noge u efektnoj srebrnoj haljini

29.03.2023 u 10:37

  • +12

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Na premijeru filma 'Murder Mistery 2', Jennifer Aniston pojavila se u upečatljivoj srebrnoj mini haljini i te pozirala s Adamom Sandlerom koji je postavio nove kriterije za casual look, nosivši tenisice, sportsku trenirku i višednevnu bradu

Jennifer Aniston pojavila se na premijeri svog posljednjeg filma 'Murder Mistery 2' u srebrnoj haljini u kojoj je u potpunosti zablistala.

Premijera nastavka popularne komedije u kojoj glumi s Adamom Sandlerom održana je u utorak navečer u Regency Village Theatreu u Los Angelesu, a Aniston se odlučila za stajling kojem je nemoguće pronaći manu.

Glumica je nosila kratku haljinu prožetu srebrnim i metalnim detaljima kojom je istaknula lijepo oblikovane noge te ih dodatno naglasila otvorenim cipelama na visoku petu s dva ženstvena tanka remenčiće.

Kosu je odlučila nositi ravnu s klasičnim prorezom po sredini, a minimalistički look zaokružila je srebrnim naušnicama i nenametljivom šminkom koju je činila tek maskara te malo sjenila i ruž u nježnoj nijansi boje kože.

Na crvenom tepihu pozirala je zagrljena s dugogodišnjim prijateljem i glumačkim kolegom Adamom Sandlerom koji je na premijeru stigao u društvu supruge Jackie Sandler.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PECQUENARD+FEREY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Slavni 56-godišnji glumac stigao je u vrlo ležernom izdanju, noseći plave sportske tenisice, bež hlače te bijelu trenirku Knicksa ispod koje se nazirala ružičasta majica, a opušteni izgled dodatno je naglasila višednevna brada.

Film 'Murder Mistery 2' nastavak je popularne istoimene komedije prvotno prikazane 2019. godine, a bit će dostupan za gledanje od 31. ožujka na Netflixu.