novi dan, novi look

Kad smo pomislili da smo vidjeli sve najbolje stajlinge, Meghan Markle je izvukla kombinezon iz Zare

15.09.2023 u 14:41

  • +10

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na Invictus igrama zavladalo je slavljeničko raspoloženje, a publika je zapjevala 'Sretan rođendan' slavljeniku princu Harryju dok je sa suprugom Meghan Markle slavio svoj 39. rođendan na sportskom događaju u Dusseldorfu. A Meghan je ponovno sve oborila s nogu odličnim stajlingom

Vojvoda od Sussexa prisustvovao je odbojkaškoj utakmici nakon noći ispunjene zabavom. Naime, prema pisanju stranih medija, princ se povodom proslave svog rođendana proveselio te je popio šest njemačkih piva i uživao u tradicionalnoj hrani poput kobasica, šnicla i svinjskih koljenica.

Usprkos slavljeničkom raspoloženju, Harry nije primio javnu čestitku povodom rođendana od oca, kralja Charlesa III. ili brata princa Williama, a ne očekuje se ni da će ih vidjeti kada ovog vikenda krene nazad u SAD letom preko Londona. Naime, kraljevska obitelj više ne šalje javne rođendanske čestitke onima koji nisu viši zaposleni članovi.

Unatoč večernjem tulumarenju, slavljenik je stigao dobro raspoložen u Merkur Spiel-Arenu. Nakon što su Harry i Meghan zauzeli svoja mjesta na tribinama, spiker na stadionu je upitao publiku: 'Ima li ovdje netko tko danas slavi svoj poseban dan? 'Je li nečiji rođendan? Oh, mislim da je nekome rođendan. Princ Harry, vojvoda od Sussexa, danas ima 39 godina. Sretan rođendan! Pjevajmo zajedno.' Publika se tada pridružila dok je Harry pljeskao i smješkao se pored vojvotkinje – prije nego što se svima zahvalio.

A Meghan je i ovog puta uspjela odabrati stajling za privlačenje pogleda. Ovog puta je osim za dizajnerskim krpicama posegnula za komadom iz popularnog high street dućana, Zare i time dokazala da dobar stil leži u pronalasku dobrih komada koji se lako kombiniraju.

Laskavi Zarin kombinezon pripada prošlogodišnjoj kolekciji, a prodaje se po cijeni od 45,95 eura. Zarin krem kombinezon s kratkim hlačama i pojasom u struku spojila je s odličnim, duljim sakoom identične boje, a po pitanju modnih dodataka držala se minimalizma i provjerenih linija. Smeđu torbicu brenda Cesta Collective koji podupire rad žena u umjetnosti Meghan je uparila s vječnim klasikom, Saint Laurent crnim natikačama ravnih potplata.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / VENNENBERND ROLF/DPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA