vrhunska elegancija

Meghan Markle rekordnom brzinom mijenja skupocjene stajlinge, jedan bolji od drugog

14.09.2023 u 17:20

  • +12

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / VENNENBERND ROLF/DPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na igrama Invictus u njemačkom Düsseldorfu svi pogledi su uprti u smjeru Meghan Markle koja niže odlične stajlinge. Modne kombinacije vrijedne pažnje mijenja svjetlosnom brzinom, a pri tome se ne odvaja od supruga, princa Harryja

Meghan Markle dokazala je da je danas kraljica brze promjene stajlinga kada se na šestom danu igara Invictus pojavila u dvije različite odjevne kombinacije, i to u svega nekoliko sati.

Slavni par prvo je tijekom popodneva stigao u Merkur Spiel-Arenu u Dusseldorfu, gdje se održavaju sjedeća odbojka i stolni tenis. Sussexi su stigli držeći se za ruke, spremni gledati akciju koja se odvija između Ukrajine i Nigerije. Meghan je za tu priliku odabrala brončanu svilenu košulju i široke karamel hlače, a njezin suprug nosio je elegantno tamnoplavo odijelo i bijelu košulju.

Naravno, svi komadi Meghaninog stajlinga nosili su dizajnerski potpis. Tako je svilena košulja djelo L'Agencea, kalifornijskog brenda koji ima, kako sami navode, francuski stav. Sjajne smeđe hlače visokog struka i naglašeno širokih nogavica dolaze iz ateljea Gabriele Hearst, a Meghan ih je spojila sa smeđim Manolo Blahnik salonkama i Miu Miu sunčanim naočalama.

Par se smješkao okupljenog gomili i mahao sa šefovima NATO-a i njihovim obiteljima, a Harry je također sudjelovao u raspravi o mentalnom zdravlju. Nakon toga uputili su se na tribine pogledati utakmicu odbojke u invalidskim kolicima, a Meghan je svoju odjeću zamijenila potpuno bijelim kompletom. Vojvotkinja je za tu prigodu odjenula elegantni bijeli Ralph Lauren džemper s bijelim trapericama brenda Frame, a sve je začinila crnim Aquazzura balerinkama od brušene kože.

  • +9
Meghan i Harry na Invictus Games Izvor: Profimedia / Autor: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia