izgleda sjajno

Odvažno izdanje Danijele Martinović za otvaranje 13. sezone 'Zvijezde pjevaju'

31.03.2024 u 00:06

Bionic
Reading

Večeras je počela nova sezona showa 'Zvijezde pjevaju', a pjevačkim talentima naših zvijezda opet će suditi poznati trojac: Mario Battifiaca, Marko Tolja i Danijela Martinović, omiljena članica žirija

Vedra i nasmijana Danijela Martinović ponovno se našla u ulozi žirija, a u prvoj je epizodi popularnog HRT-ovog showa ohrabrila natjecatelje i njihove mentore trudeći se olakšati im ovo zanimljivo i izazovno natjecateljsko putovanje. Kao i obično, simpatična Splićanka u show je unijela pozitivnu energiju, a u prvoj je emisiji posebno zablistala u hrabroj kombinaciji!

Danijelu često možemo vidjeti kako nosi jarke boje, a za isto se odlučila i večeras...

U suradnji s proslavljenom stilisticom Barbarom Repe, glazbenica je zablistala noseći limitiranu H&M Innovation Metaverse Design Story jesen/zima 2022 iz arhive stilistice.

Interesantna haljina boje limete posebna je po korzetnom gornjem dijelu na kojeg se nadovezuje donji dio pun raskošnih slojeva, a vrckasta pjevačica nije skrivala svoje oduševljenje ovom uistinu posebnom haljinom.

Ovu je haljinu s potpisom švedskog high-street brenda kombinirala s By Far srebrnim špic salonkama neobičnih potpetica, a kombinaciju je posebno podigla i metalik ogrlica.

Danijela Martinović koja uvijek iznova oduševljava svojim modnim kombinacijama ove će se sezone naći u posebno izazovnom zadatku jer je jedan od natjecatelja i plesač Nicolas Quesnoit. Naime, prije 17 godina Danijelu je baš Nicolas mentorirao u showu 'Ples sa zvijezdama' te s njom tada dijelio svoje znanje o latino-američkim plesovima, a na Danijeli je sada da svom plesnom mentoru udijeli nekoliko korisnih pjevačkih savjeta kako bi mu olakšala ovaj izazov.

  • +34
Zvijezde pjevaju, 1. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT