SAVRŠEN ODABIR

Je li ovo nova modna ikona?

10.09.2012 u 10:42

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson glamuroznim haljinama na crvenom tepihu u Torontu i Veneciji modne je kritičare ostavila bez daha, a bilo je teško i ne primijetiti njezinu savršeno oblikovanu figuru

Na crvenom tepihu filmskih festivala u Torontu i Veneciji glumica Kate Hudson imala je sjajan modni odabir te sve prisutne ostavila bez daha. Tridesettrogodišnja glumica koja je prošle godine rodila svoje druge dijete, sina Benjamina, prilično se namučila s topljenjem kilograma u trudnoći. Kako je sama nedavno priznala, vježbala je čak šest sati dnevno, no taj trud joj se svakako isplatio.

Svoju vitku i savršeno istesani figuru prvo je pokazala na filmskom festivalu u Veneciji gdje zablistala u glamuroznoj blijedoružičastoj haljini ukrašenoj sjajnim nitima. Haljina je više otkrivala nego skrivala, a hrabri prorezi koji golicaju maštu naglasili su sve Kateine draži.

Na crvenom tepihu Toronto Film Festivala Kate Hudson je pomno odabranom haljinom zasjenila sve pred sobom. Raspuštene plave kose, Kate je na crveni tepih zakoračila u bijeloj dugoj haljini koja joj je stajala kao salivena, a duboki prorez na sredini savršeno je naglašavao njezinu putenost.

Druge večeri Toronto Film Festivala Kate je odabrala uvijek dobru kombinaciju – malu crnu haljinu te ponovno sve oduševila, a mnogi se složili kako izgleda bolje no ikad. Vrlo jednostavna, a opet tako efektna, pripijena mala crna haljina joj se sezala iznad koljena, a čisti seksipil bio je naglašen vrlo tankim naramenicama te dubokim prorezom. Cijelu modnu kombinaciju dodatno je začinila cipelama vrtoglavo visokih potpetica u zelenoj boji te plavo-bijelim šalom.

Kate je svojim modnim odabirom pokupila same pohvale modnih kritičara, a nikome nije mogla promaći ni njezino lijepo oblikovano tijelo. Kate, majka dvoje djece, uživa sa zaručnikom Mattom Bellamyjem, a još ne razmišljaju o vjenčanju.

'Kate je vrlo sretna. Jako je dobra majka, beba je jednostavno prekrasna, a njih dvoje će se vjenčati kada budu spremni za to', nedavno je otkrila Kateina majka, glumica Goldie Hawn.