KATE HUDSON

Čizme koje uvijek izazivaju burne reakcije vraćaju se na modnu scenu u velikom stilu

05.01.2024 u 10:33

  • +5

Kate Hudson

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson dobro je poznata po svojim modnim kombinacijama jer su uvijek drukčije i s nekim zgodnim stilskim odmakom

Plavokosa junakinja romantičnih komedija rado se upušta u modne eksperimente i svi se slažu da to radi s jako puno stila.

Ljubiteljica pomaknutih kombinacija, često inspiriranih modom 60-ih ili 70-ih, ima oko za detalje i redovito nas oduševi svojim izborima.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

I prilikom dolaska u talk show 'The View' u New Yorku zvijezda 'Koraka do slave' ponovno je pokazala da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Izgledala je bez greške u zanimljivoj svijetloj bundici (Marni), hit komadu ove sezone, maxi suknji od svijetlog denima s velikim rasporkom, Guccijevom pripijenom džemperu na pruge i pomalo zaboravljenoj obući koja se na velika vrata vraća na modnu scenu.

  • +24
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je dakako o čizmama na punu petu, a koje su novi veliki hit - sudeći prema predviđanjima modnih znalaca.

Te udobne i praktične čizme, koje ili volite ili ne možete smisliti, vladale su modnom scenom u 2000-ima, da bi kasnije posve iščezle.

Ovaj razigrani zimski look, najbolji dokaz za to da tijekom hladnijeg dijela godine ne moramo nositi samo crne ili sive modne kombinacije, šarmantna glumica zaokružila je i statement torbom šarenog uzorka (Etro).