FASHION GURU

Jadranka Kosor dobro je stilistički odradila ovaj posjet Pantovčaku, jedino se pitam čemu taj sat koji kao da je izašao iz kinder jajeta

  • 09.12.2021 u 15:35

  • Bionic
    Reading

    Jednostavna modna kombinacija Jadranke Kosor dobila je prolaznu ocjenu Fashion Gurua, iako nije bio oduševljen određenim detaljima

    Ne znam koliko naši političari zaslužuju ikakve nagrade i povelje, ali valjda se tako osjećaju važnima i bitnima. Milanović je odlučio odlikovati izbačenu HDZ-ovku, također bivšu premijerku koja je naslijedila Sanadera, valjda i da bi još malo nervirao predsjednika Vlade.

    Dobila je tako Kosor odlikovanje za ne znam točno što, ali to meni nije ni bitno, nego to kako se sredila za Pantovčak. Crna haljina asimetričnog kroja jednostavna je i dobro paše uz ovu lentu, dolazi do izražaja, a to je valjda bila poanta.

    • +10
    Predsjednik Milanović uručio odlikovanje Jadranki Kosor Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

    Jednostavnu haljinu morala je nekako podići pa se odlučila za svoje omiljene bisere. Oni su se opet vratili u modu, a ogrlica i naušnice dobro figuriraju na bivšoj premijerki.

    Ne znam što su joj trebale ravne gležnjače, mogla je staviti malu petu jer kakav god bio, to je ipak svečan čin. A da ne spominjem sat koji kao da je izašao iz kinder jajeta. No u totalu, možemo reći da je Kosor stilistički dobro odradila ovaj posjet Pantovčaku.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.