FASHION GURU

Tihana Harapin Zalepugin istaknula se u moru bezveznih stajlinga, očito je jedina shvatila kako to treba izgledati

  • 03.12.2021 u 12:57

  • Bionic
    Reading

    Godinama je Tihana Harapin Zalepugin vjerna svom stilu, zbog čega se uvijek ističe u moru sličnih stajlinga, a uvijek pronađe neki detalj koji privlači pozornost

    Već sam si malo čudan jer se ponavljam, ali da nemamo filmskih premijera, ne bi bilo ni naslikavanja poznatih. Neki dan ponovno se okupila ekipa filma o ćevapima na još jednoj premijeri, a kad to Bosanci rade, onda je bolje dva puta pozvati ljude. Bilo je tamo više ležernih tipova koji bi radije sjeli za stol i pojeli iste te ćevape i nisu se baš brinuli o tome kako izgledaju, pa je dovoljno da pogledate galeriju.

    Jedina koja se isticala naša je Tihana Harapin Zalepugin, a nju nismo dosta dugo vidjeli u javnom životu. Njezin stil zamatanja se nastavlja, kod Bosanaca je došla u crnom izdanju, mislila je da je primjerenije i slažem se. Sve je bilo dobro stilizirano i pozirano, tako da se vidio svaki detalj, a posebno mi se sviđaju rukavice.

    'deset u pola'

    Brojni poznati stigli su na premijeru filma, no svu pažnju ukrali su oni: Zaljubljeni Jelena Veljača i Vito Turšić uživaju u zajedničkim trenucima

    Pogledaj galeriju
    • +13
    Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

    Na drugom filmskom događaju ipak je bila modnija tema. Ondje je definitivno ukrala svu pažnju jer je jedina shvatila kako to treba izgledati. U moru bezveznih stajlinga Tihana se istaknula u predimenzioniranoj ljubičastoj jakni i s crnim naočalama, a rukavice su i ovaj put bile točka na 'i' njezinog stajlinga.

    TRES CHIC HAUTE COUTURE VEČER

    [FOTO] Poznati na pretpremijeri modno-filmskih poslastica 'Spencer', 'Visoka moda' i 'Dinastija Gucci'

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.