FASHION GURU

Nives Ivanković poznatija je po svom humoru nego stilu pa sam itekako iznenađen njezinim stajlingom

  • 08.12.2021 u 17:29

  • Bionic
    Reading

    Kako je krenulo u posljednje vrijeme s premijerama, mogli bismo zaključiti da se, nakon lockdowna, osim farmaceutske industrije i medicinskih laboratorija, najbolje baviti snimanjem filmova. Od kada pamtim nismo imali toliko premijera kao zadnjih tjedana

    Tako se dogodila još jedna filmska premijera, ovaj put nije riječ o ćevapima, već o tamburama. Premijeri je prisustvovala i velika glumica Nives Ivanković, poznatija po svom humoru, nego stilu, što je uostalom i bitnije za njezin posao.

    Priznajem da sam itekako iznenađen njezinim stajlingom za premijeru jer je bila elegantna, vrlo upečatljiva u bijelom, a ima i šešir koji joj izvrsno stoji.

    • +16
    Premijera filma 'Po tamburi' Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

    Na premijeri se pojavila i Jelena Perčin u društvu zvijezde filma, supruga Momčila Otaševića.

    Shvaćam da je naporno imati troje djece, jer nas je doma troje pa je mama imala puno posla kad smo bili mali, ali ipak je mogla na premijeru filma u kojem suprug ima glavnu ulogu doći u nečem malo svečanijem.

    Šteta jer tako su lijep par, oboje su izuzetno zgodni, ali nažalost, stil je negdje drugdje. No ako ništa drugo barem ne nosi više pravo krzno.

    ZAGREBAČKA PREMIJERA

    [FOTO] Domaća komedija 'Po tamburi' okupila brojna poznata lica

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.