Kakav strukić

Izazovna kreacija: Tia Jurčić zablistala u haljini Matije Vuice

18.02.2024 u 21:30

Bionic
Reading

Poduzetnica i pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića trenutno živi u SAD-u gdje je otišla nakon što se krajem prošle godine razvela od Marija Mamića s kojim je u braku provela šest godina. Ondje među ostalim uživa u druženju s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom za kojeg se nagađa da joj je dečko

Tia Jurčić se s proslavljenim košarkašem ovog vikenda pojavila na All-Star utakmici koja se održava u sklopu NBA All-Star, košarkaškog događaja kojeg svake veljače National Basketball Association organizira u raznim gradovima SAD-a.

Za tu je prigodu odjenula dugu haljinu bijele boje koja komplimentira brinetama. Riječ je i kreaciji domaće dizajnerice Matije Vuice s asimetričnim izrezom i velikim rasporkom sa strane, laskavog kroja koja je otkrila Tijin besprijekorni uski struk. Efektni clutch, diskretan zlatni nakit i cipele s prozirnom platformom, pokazali su se kao pun pogodak. Dok je dolazila na događaj Tija je preko ramena prebacila bijelu krznenu pelerinu što je pokazala na Instagram pričama.

Haljinom je bio zadovoljan i njezin navodni dragi, Kenny Smith koji je komentirao: 'Vau. I možete li vjerovati da je izgledala još bolje uživo'. Tia mu je uzvratila jednom riječju 'Moj' uz koju je dodala emotikon srca. U komunikaciju se svojim komentarom uključila i Martina Todorić i poručila da može vjerovati da je Tia 'izgledala još bolje uživo'.

  • +2
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Podsjetimo, Matija Vuica je Tiji izradila vjenčanu haljinu sirena kroja s detaljima od čipke za svadbu s Marijem Mamićem. Ta se vjenčanica izrađivala oko tjedan dana, a nastala je po Tijinoj želji, jer je sličnu vidjela na dizajneričinim profilima društvenih mreža.