RASKOŠNO IZDANJE

Evo tko je zaslužan za bajkovitu vjenčanicu Tije Jurčić

16.10.2017 u 09:42

Bionic
Reading

Tia Jurčić izgledala je senzacionalno dok je izgovarala sudbonosno da Mariju Mamiću u bajkovitoj, bogato ukrašenoj vjenčanici koju je osmislila naša poznata dizajnerica Matija Vuica

Tia Jurčić i Mario Mamić u subotu su se vjenčali u zagrebačkom hotelu Westin, u kojem je predivna mladenka sve očarala u raskošnoj, bogato ukrašenoj vjenčanici golih leđa s detaljima od čipke.

Prekrasna kreacija tzv. sirena kroja naglasila je vitku figuru atraktivne brinete, a dizajn je domaći.

 

Iza bogato izrađene haljine s detaljima od čipke stoji naša hvaljena dizajnerica Matija Vuica koja je na svoj profil na Facebooku postavila fotografije Tijine vjenčanice.

Tia i Mario počeli su se družiti prošlog ljeta na otoku Pagu, na kojem Mamići ljetuju. Mario se zatim u jesen odselio iz doma koji je dijelio s tadašnjom suprugom Monikom Mamić i njihovo dvoje djece, Josipom i Jakovom.

Newly weds 💕

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)

Tia je bila udana za Chrisa Warrena, košarkaša iz Teksasa, s kojim ima šestogodišnjeg sina Domenica, a razveli su se prošle godine.

Na vjenčanju Tije i Marija bilo je stotinjak uzvanika, a nju je cijelu noć čekao spreman tim za uljepšavanje pa je u jednom trenutku promijenila frizuru. Kumovi su im bili Višnja i Marko Vjetrović, a među uzvanicima bili su i Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel.