wow, wow, wow

Iva Šarić posjeduje ono o čemu mnoge maštaju: Njezin profil na Instagramu svjedoči o respektabilnoj kolekciji skupocjenih torbica

11.01.2023 u 06:34

Bionic
Reading

Naša popularna manekenka prava je ljubiteljica torbica, o čemu svjedoči njezin profil na Instagramu. Od raznih Chanelovih do najpoznatijeg modela Hermèsove torbice, Iva ih ima sve - i zna ih nositi

Manekenka Iva Šarić velika je ljubiteljica dobrog izgleda: prati modne trendove, brine se o svojoj liniji i uvijek izgleda svježe i njegovano. U njezin ormar rado bismo zavirili jer ono što prezentira svojim pratiteljima na društvenim mrežama uvijek privuče pozornost. Međutim moramo primijetiti Ivinu zavidnu kolekciju torbica, onih koje se nalaze na listi želja žena diljem svijeta.

Iva se nedavno na Instagramu prisjetila lijepih doživljaja tijekom Svjetskog prvenstva u Katru, a na fotografijama su vidljive dvije Chanelove torbice: jedna u bijeloj, a druga u svijetlozelenoj boji. Istu bijelu torbicu nosila je Vanja Modrić uz sportsku kombinaciju za utakmicu Hrvatske protiv Belgije. Bijela torbica sjajno se uklopila kao modni dodatak u danima u kojima su se nosile samo crvena i bijela boja u čast našoj šahovnici.

Da je Iva velika ljubiteljica kultnih Chanelovih torbica, svjedoči to da ima i model 11.12, koji je osmislio Karl Lagerfeld, ali u crnoj varijanti, pa ga često nosi tijekom jesenskih i zimskih mjeseci. Prednost tog modela je u tome što odlično izgleda u elegantnim kombinacijama, ali i jako chic u opuštenijim dnevnim varijantama.

Osim crne, ljubiteljice zemljanih tonova oduševit će Ivina bež torbica, popularni model Boy koji je Lagerfeld predstavio 2011. godine i nazvao ga prema velikoj ljubavi legendarne dizajnerice.

Ivina zavidna kolekcija prekrasnih i skupocjenih torbi ne staje na Chanelu jer rado nosi i ostale brendove, poput Yves Saint Laurenta, Bottega Venete i sličnih.

Ovo proljeće talijanska modna kuća Bottega Veneta ostvarila je velik uspjeh torbicama Jodie, a naša manekenka nije odoljela onoj upečatljive zelene boje, pravom hitu prošle sezone. Uz jednostavne odjevne kombinacije, svoju je torbicu nosila stavljajući je u prvi plan, baš kao što to takav modni dodatak i zaslužuje!

Osim toga, model Kelly također je pronašao svoje mjesto u kolekciji ove velike ljubiteljice torbica. Hermès ga je nazvao prema Grace Kelly, koja ju je često nosila, a Ivinom elegantnom izdanju svakako sjajno odgovara ovakva torbica s dugom povijesti i respektabilnim popisom vlasnica.

Ne znamo je li prekrasna manekenka vlasnica ovih prekrasnih torbi zato što u njima vidi sjajan investicijski potencijal ili ih jednostavno kupuje iz čiste ljubavi, ali svakako možemo reći da joj svaka žena može pozavidjeti na njima.

  • +4
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX