POSLOVNA ELEGANCIJA

Halle Berry zablistala u stajlingu koji osvaja efektnim detaljima

22.09.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Nakon blistanja na reviji Michaela Korsa i javne prepirke s reperom Drakeom, oskarovka Halle Berry obilježila je novo izdanje festivala Fast Company Innovation u New Yorku

Slavna 57-godišnja glumica ponovno je ukrala pozornost prolaznika i fotoreportera dolaskom na festival Fast Company Innovation u Velikoj jabuci.

Nakon što je na reviji Michaela Korsa svoju zavidnu figuru i mladoliki izgled istaknula pripijenom haljinom zavodljvih proreza, ovaj seksepilni detalj dominirao je i njezinim posljednjim izdanjem.

Njega je istaknula modelom sive suknje asimetričnog kroja i drapirane tkanine koju je kombinirala s modelom prozirne crne bluze ukrašene volanima i vezicama.

  • +5
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: EUGENE GOLOGURSKY / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Asimetrični kroj suknje dužine midi otkrio je crne salonke u špic s detaljem remenčića, a uoči dolaska na festival, poznata oskarovka okupljeno mnoštvo pozdravila je noseći sunčane naočale avijatorice kakve u svijetu slavnih najviše obožava latino diva Jennifer Lopez.

Halle Berry u godinama je kada hollywoodske zvijezde pokušavaju mladenački izgled zadržati s pomoću estetske kirurgije i ostalih režima ljepote. No ona ne odustaje od toga da proces starenja odradi na svoj način.

O tome što prolazi kroz menopauzu nedavno je progovorila za Women's Health, rekavši: 'Razgovor o zdravstvenim problemima žena može biti manji tabu ako se usuđujemo govoriti o tome. Osporavam sve što sam mislila da znam o menopauzi', rekla je. Mnogi čuju rečenice poput: 'Tvoj život je gotov.' 'Ti si za jednokratnu upotrebu.' 'Društvo više nema mjesta za tebe.' 'Trebala bi otići u mirovinu i slično. Rekla je da je 'sada najbolja verzija sebe'.

  • +3
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: William Volcov / Zuma Press / Profimedia