STILSKI POGODAK

Zna kako ih nositi: Najomiljenije natikače dominirale stajlingom riđokose glumice

21.09.2023 u 14:39

Julianne Moore

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svega nekoliko sati nakon što je otkriveno da ulazi u novu utrku za zlatni oskarovski kipić, glumica Julianne Moore ugledana je na ulicama New Yorka i stajlingu kojim su dominirale najpoželjnije natikače na modnoj sceni

Kako je otkriveno, 62- godišnja Moore prijavljena je u kategoriji za najbolju sporednu glumicu zahvaljujući ulozi u romantičnoj komediji 'Svibanj, prosinac' dok će se njezina kolegica iz istog filma, Natalie Portman, natjecati za najbolju glumicu na novoj dodjeli Oscara.

Poznata glumica istoga je dana nakon objave vijesti o oskarovskoj prijavi ugledana u ležernom izdanju na ulicama New Yorka, postignutom komadima za kakvim žude modne ovisnice.

U maniri popularne estetike tihog luksuza kreirala je stajling od kombinacije obične bijele majice i traperica, pritom ju začinivši maslinastom jaknom utilitarističkog stila i hit modnim dodacima.

Njezin odabir torbe činio je crni model s potpisom Bottega Venete što je, između ostalog, otkrila prepoznatljiva intrecciato tehnika vezenja kože po kojoj je ova talijanska kuća najpoznatija, dok je odabir obuće činio prepoznatljivi model anatomskih natikača.

Riječ je o voljenom modelu Arizona njemačkog brenda Birkenstock koji je i ovih ljetnih mjeseci uvjerljivo dominirao stajlinzima ljubiteljica mode, pa tako i onima dama iz svijeta Hollywooda kojima pripada i ova riđokosa glumica.

Ležerno izdanje zaokružila je crnom verzijom jednog od najprodavanijih modela natikača brenda Birkenstock koji je ove godine proslavio okruglu, 50. obljetnicu postojanja na modnoj sceni.