SNJEŽANA, ECIJA, ANTONIJA...

Gdje će naše slavne dame dočekati Novu godinu?

28.12.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Dok će Lorena Nosić, Ella Dvornik i Tina Katanić najvjerojatnije Novu godinu dočekati u Zagrebu u kućnoj atmosferi, ima i onih koji će 2013. dočekati preko Bare

Zasigurno najuzbudljivije blagdane imat će voditeljica i urednica 'Studija 45' Antonija Mandić koja će Božić i Novu godinu provesti u Americi, u Washingtonu i New Yorku. 'Tamo ću provesti dva tjedna, a najviše se veselim super sniženjima. Ipak, ne planiram puno trošiti u šopingu, osim za nećake. Od Djeda Mraza želim samo zdravlje, sve drugo već imam', rekla nam je Tonka.

Ecija Ojdanić će na skijanje otići u najpoznatije skijalište na svijetu, Schladming, gdje će dočekati i Novu godinu. Poznata hrvatska glumica odlučila je uzeti predah od svakodnevnih snimanja sapunice 'Larin izbor' i nekoliko dana provesti sama sa svojom obitelji. Već polako pakiraju kovčege jer Novu godinu će provesti zajedno i odmarati u novom luksuznom hotelu.

'Novu ću dočekati u krugu prijatelja u nekom od zagrebačkih klubova. Kad već nisam nigdje otputovala, neću previše fantazirati oko dočeka i bit će mi kao obični subotnji izlazak. Tako je najjednostavnije', rekla nam je Ecija Ivušić

A Ecija će možda i zalutati u zagrebački klub Posh gdje je česta gošća, baš kao i njegova vlasnica, Snježana Mehun. 'Ja sam uvijek za doček u Poshu, pa ću tako biti i ove godine. Uz četiri DJ-a i fenomenalnu ponudu, nema sumnje da će biti prezabavno', rekla nam je Snježana.

Ella Dvornik
jedna je od onih koji sve rade u posljednji čas, pa tako ni ove godine nema poseban plan, bar zasad. 'Novu godinu ću i ove godine najvjerojatnije dočekati kod kuće, nisam ni prošle godine nikamo išla, ne da mi se to, moram priznati. Obično najbolje slavlje bude nešto posve neplanirano.'

Lorena Nosić
pretpostavlja da će i ove godine doček biti sličan prethodnom. 'Već nekoliko godina slavimo kod jednog prijatelja, skupi se naše društvo, družimo se, zabavljamo, igramo Pictionary… To je naš kućni tulum i odlično se provedemo', kaže lijepa voditeljica.

Lejla Filipović blagdane će provesti u Zagrebu u krugu obitelji, a Nova godina za sada im je bez planova.

Tina Katanić kaže da ima toliko posla da ni ne stigne razmišljati o proslavi Nove godine. 'Imam posla preko glave, snimam glazbeni spot, reklamu za lutriju, haljine za Modni almanah i uopće ne razmišljam o tome', rekla nam je kratko Tina.

Nakon Božića provedenog s obitelji u Zagrebu na tajanstveno putovanje odlazi Nikolina Pišek sa svojim novopečenim zaručnikom Vidojem, no destinaciju nije željela otkriti.