obiteljska idila

[FOTO] Duje Ćaleta Car proslavio 25. rođendan s najljepšim poklonom u naručju

19.09.2021 u 19:56

Bionic
Reading

Nogometaš Olimpique Marseillea Duje Ćaleta Car i diplomirana pravnica Adriana krajem kolovoza dobili su prinovu, malenog Maura, a sada je naš nogometni reprezentativac proslavio svoj 25. rođendan

Novopečeni roditelji Adriana i Duje Ćaleta Car uživaju u roditeljstvu, a sada su dobili još jednu priliku da druženje ovjekovječe objektivom fotoaparata. Duje je naime u obiteljskom okruženju proslavio 25. rođendan.

Vijest o rođendanu na svom Instagram profilu objavila je Adriana. 'Daddy’s birthday', kratko je napisala Adriana na mreži.

Nogometaš Olimpique Marseillea i diplomirana pravnica zaručili su se u ožujku, a sredinom travnja objavili su da će postati roditelji. Par se vjenčao u Dubrovniku u svibnju na intimnoj ceremoniji.

  • +3
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Svadbena veselica, kako su tad otkrili, održala se na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. 'The begging of always... 25. 5. 2021.', opisala je tad Adriana fotografiju na kojoj u haljini s dubokim prorezom, koju je dizajnirala Matija Vuica, i cvjetnim vijencem na glavi pozira pozira sa svojim Dujom koji je za veliki dan odjenuo crno-bijelo odijelo.

Krajem kolovoza obavijestili su javnost o dolasku na svijet malenog Maura.

AKO STE PROPUSTILI:

šetnja po suncu

[FOTO] Ljeto se u Dubrovniku ne bliži kraju: Dubrovačke ljepotice iskoristile sunčanu nedjelju za đir po Stradunu

Pogledaj galeriju