ZNA ŠTO SE NOSI

Najstajliš mama: Lijepa supruga Duje Ćaleta-Cara briljira u trendi kombinaciji kojoj je teško naći manu

17.09.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Zgodna Dubrovkinja Adriana Đurđević, koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih domaćih 'wagsica', kad je u pitanju moda zbilja ne zna za greške

Uvijek besprijekorno odjevena, atraktivna brineta koja je nedavno postala mama malenog Maura ponovno je pokazala da je itekako upućena u aktualne trendove.

Supruga našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara redovno komunicira na Instagramu sa svojim brojnim obožavateljima, a oni su bili oduševljeni njezinim najnovijim lookom.

Kao i obično, trendi Dubrovkinja s diplomom pravnog fakulteta izgledala je i u šetnji sa sinčićem kao da je upravo sišla s modne piste odjevena u najpoželjnije komade ove sezone.

  • +3
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Adriana je vješto kombinirala modni klasik, bijeli T-shirt s efektnom suknjom - pareom u smeđim tonovima, a ovaj cool look nadogradila je 'ribarskim' šeširićem, kakvi su već neko vrijeme veliki hit među zaljubljenicama u modu, i visokim bijelim tenisicama.

Stajling bez greške začinila je sunčanim naočalama i frizurom s trendi valovima.

Mlada mama je za ovaj stajling dobila samo komplimente, a fanovi se nisu mogli načuditi vitkoj figuri zgodne Adriane iako je nedavno rodila.

'Mamasita kao da nije rodila nekidan', 'Divna', 'Zgodna mamica', samo su se redali komplimenti.

Inače, 29-godišnja Adriana Maura krajem kolovoza rodila je u Francuskoj, a nedugo nakon toga ona i Duje su na društvenim mrežama objavili prvu fotografiju sa sinom. Par već neko vrijeme živi u Francuskoj, u kojoj nogometaš iz Bilica igra za klub Olympique de Marseille.