OČARAVAJUĆA BRINETA

Fatalna ljepotica koja je pokorila modni svijet

07.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Modni svijet se za mlađahnom Alyssom Miller doslovce otima, a lijepa Amerikanka nevjerojatno podsjeća na fatalnu Sophiju Loren pred čijom pojavom su mnogi zadrhtali

Rođena prije svega 23 godine, lijepa Amerikanka Alyssa Miller polako, ali sigurno gradi karijeru modela i manekenke. U svijet manekenstva ušla je sa 15 godina, a dosad je pozirala za brojne modne magazine, među kojima su Numero, Allure, Elle, Flair, Harper's Bazaar i Marie Claire.

2006. krasila je naslovnicu prestižnog Voguea, a četiri godine kasnije i naslovnicu Ellea. Bila je zaštitno lice La Perle i Diesela, a 2010. zaštitno lice modne marke Guess. U modnoj kampanji za Guess pozirajući na crno-bijelim fotografijama, Alyssa nevjerojatno podsjeća na fatalnu Sophiju Loren u mlađim danima. Njen izgled suosnivač Guessa, Paul Marciano, ocijenio je 'najeuropskijim' od svih Amerikanki, a 23-godišnju ljepoticu rođenu u Kaliforniji s razlogom mnogi uspoređuju sa slavnom ljepoticom koja je obilježila drugu polovicu prošlog stoljeća.

Osim nevjerojatne sličnosti sa Sophijom Loren, Alyssa se može pohvaliti i doista zavidnom figurom, a njeno tijelo krase praktički savršene manekenske mjere 86,5-60-89, dok je pogled ove brinete sa zelenim očima teško zaboraviti.

Prošle godine Alyssa je pozirala za izdanje Sports Illustrated Swimsuit Issuea i time definitivno ušla u sam manekenski vrh. A kako joj je krenulo, sigurni smo da ćemo za Alyssu Miller, mlađu kopiju Sophie Loren, još sigurno čuti, ali i viđati je.