molly sims

Progovorila o počecima karijere: 'Rekli su mi da moram smršavjeti i uvjerili me da imam krivi nos

05.04.2024 u 22:48

Bionic
Reading

Počeci manekenske karijere za Molly Sims nisu bili laki. U ekskluzivnim isječcima epizode 'Getting Grilled s Curtisom Stoneom' od Molly je otkrila teške razgovore i trenutke u kojima se našla na početku karijere

U jednom isječku, 50-godišnja Molly Sims, bivši model, a danas glumica, iskreno kaže da je, nakon što je 'prešla u manekenstvo', sav fokus bio na tome kako izgleda. Kaže da nikad nije znala da joj je nos kriv, ali kad je postala model, nisu joj to dali zaboraviti.

Sims kaže da bi je fotografi tražili da se pomakne lijevo i desno kako bi se prilagodila kadru koji bi bio prikladniji za njezin nos.

'Napokon, nakon dva tjedna manekenstva, pitam ih: 'Nešto nije u redu?' A na to hladno dobijem: 'Nos ti je kriv, nisi simetrična.' I onda, znate, 'Predebela, prevelika, previše plava, pretamna.' Mislim, to je definitivno bilo stresno vrijeme,' rekla je Curtisu Stoneu.

Molly otkriva da su ti razgovori rezultirali drastičnom promjenom njezina odnosa prema hrani, ali tvrdi da je u teškim vremenima imala veliku podršku roditelja. Priznaje da je u jednom trenutku prilično smršavila jer su joj žestoko govorili da je predebela i da apsolutno nikada neće raditi kao model.

  • +4
Molly Sims Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

U drugom isječku za nadolazeću epizodu, podijeljenom isključivo za People, Sims se dotakla načina na koji je ušla u razgovor o svom izgledu. Kako je rekla, razlog zbog kojeg je u industriji čula da je prekrupna taj što se pokušavala probiti tijekom onoga što je poznato kao era 'heroinskog chica'.

'Ušla sam u svijet manekenstva, znate, u svijet manekenstva kad je to bila Kate Moss. Bilo je vrlo anoreksično', kaže ona prije nego što je priznala loše konotacije načina na koji je manekenstvo klasificirano 1990-ih. 'Bilo je to odmah nakon Christy Turlington i Cindy [Crawford], tako da je to bilo vrijeme, kao, Kate, gdje je bilo super mršavo, super androgino. Tako da je to bilo malo čudno vrijeme za mene da uđem u industriju,' nastavlja ona.

Molly priznaje da se tijekom 1990-ih - nakon što je napustila školu u Vanderbiltu da bi se posvetila manekenstvu - borila za uspjeh jer nije imala onaj 'jedan pogled' koji je osiguravao poslove. A onda je počela sklapati poslove jer se industrija okrenula. Dobila je naslovnice Vogue España i Vogue France u kasnim 90-ima, a Gisele Bündchen i Karlie Kloss smatra drugim modelima koji su prednjačili u promjeni igre.