SASVIM ISKRENO

Evo što Antonija Mandić zamjera Lejli Filipović

28.03.2014 u 12:10

  • +13

Poznati na Perwoll Fashion.HR-u

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Antonija Mandić reviju Aleksandre Dojčinović na Fashion.hr-u pratila je iz prvog reda u kojem je sjedila pokraj Lejle Filipović, a nama je otkrila što joj zamjera

'Sjedila sam pored Lejle Filipović i rekla sam joj kako joj zamjeram to što kad gledam Aleksandru Dojčinović, imam osjećaj da kada radi krojeve misli na Lejlu i sve kroji prema njezinoj figuri; zašto ne misli malo na mene?, govori kroz smijeh Antonija Mandić koja je blistala u dugoj plavoj haljini. Nakon revije rekla nam je kako je našla ponešto i za sebe u novoj kolekciji.

'Vidjela sam jedan kombinezon i ako ću ikada preskakati obroke, to će biti zbog tog kombinezona', kaže Tonka koja je obroke preskakala i kada se pripremala za prethodnu sezonu emisije 'Studio 45' pa je smršavjela pet kilograma. Pitali smo je kako se pripremila za ovu, novu sezonu emisije koja je od nedavno ponovno na malim ekranima.

'Udebljala sam se! Šalim se. Nisam se ni stigla pripremati jer je sve krenulo više manje iznenadno pa sam bila donekle uhvaćena na spavanju i nisam se fizički pripremala. Zato se sad pripremam za ljeto', priznaje voditeljica i dalje nam objašnjava kako izgleda njezina rekreacija.


'To izgleda jako smiješno. Imam privatnu trenericu zato što nijedan muškarac nema konjske živce koliki trebaju za mene. Čim se ona okrene ili joj stigne SMS poruka, ja već preskočim jednu spravu. Ali počela sam i trudim se biti disciplinirana. Otkrila sam kružni trening i treniram svaki dan', rekla je.

Nismo je propustili pitati kako je preživjela maratonskih devet sati u studiju zbog izravnog prijenosa dodjele Oscara. 'Mislim da mi je to bilo jednostavnije nego nekome voziti bicikl 10 kilometara. Studio je moj, ja sam tu OK. Malo me uhvatio san kada je bio baš prijenos dodjele pa sam klonula, ali zahvaljujući energetskim napicima, i taj smo problem riješili', zaključuje.