SLAVNA VODITELJICA

Ellen DeGeneres možda odustaje od svoje emisije, ali ne i od luksuza: Pogledajte kakvom se kućom na Beverly Hillsu počastila

01.09.2021 u 00:19

Bionic
Reading

Slavna voditeljica Ellen DeGeneres iskeširala je u petak 8,5 milijuna dolara za modernu kuću izgrađenu sredinom prošlog stoljeća na Beverly Hillsu

Nova kuća komičarke i voditeljice prostire se na oko 430 četvornih metara, a opremljena je s pet spavaćih soba i četiri i pol kupaonice.

Kuću je, piše The New York Post, 1961. godine izgradio slavni arhitekt Robert Skinner, a potpuno ju je obnovio arhitekt John Bertram s dizajnericom Sarom Shetter.

Dom koji se često pogrešno naziva 'imanje Rowan' izvorno su naručili bankar David H. Rowen (piše se s 'E') i njegova supruga Shirley, a kuću je 1967. kupio ahitekt Bruce D. Becket i posjedovao je do 2012. godine.

Kupili su je tada za 3,5 milijuna dolara agent za talente Gregory Cavic i njegova supruga Jessica, čiji su roditelji osnovali časopis Soap Opera Digest.

Na parceli od 1700 četvornih metara nalazi se i bazen, a dvorište krasi zelenilo, drveće i vrt.

Cesta do nove kuće DeGeneres u Hidden Valley Estates vodi pred novog doma pjevačice Adele vrijednog 9,95 milijuna dolara, a koji je nekada pripadao Nicol Richie, a na kraju ulice nalazi se i novi, 7,47 milijuna dolara vrijedan dom Katy Perry.

  • +39
Nova kuća Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: Compass via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

'Mi (DeGeneres i njena supruga Portia de Rossi) kupujemo kuću, volimo je i ostajemo u njoj, a onda nam pomalo dosadi jer volimo različite stilove ili drugačiju estetiku. A ja volim namještaj i volim ukrašavati, pa ako nađem nešto drugo i zaradimo novac, zašto ne bismo selile u drugu kuću?', rekla je 2018. godine slavna voditeljica, koja je u proteklih 17 godina, prema izračunu TNYP-a, sa svojom suprugom kupila i pordala domova u vrijednosti 450 milijuna dolara.

Kako je najavila u svibnju, 63-godišnja DeGeneres će sljedeće godine odustati od svog talk showa, ali kaže kako ta odluka nije rezultata optužbi o toksičnom radnom mjestu upućenim na njen račun.