SEKSI IZDANJE

Ella Dvornik ponovno u haljini zbog koje su se svi pitali nosi li ona išta ispod nje

04.09.2022 u 11:51

Bionic
Reading

U bajkovitom francuskom Château de Tourreau, smještenom blizu Avignona, Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce prisustvovali su vjenčanju prijatelja, a ta prigoda pokazala se savršenom da iz ormara naša blogerica izvuče jednu od najdražih joj haljina, u kojoj izgleda nevjerojatno dobro

Još je jednom Ella Dvornik odlučila izazvati pravu pomutnju, ali i pokazati kako se višemjesečni trud pravilne prehrane i redovitog vježbanja itekako isplatio.

Za vjenčanje prijatelja u Francuskoj, na koji je stigla sa svojim suprugom Charlesom Pearceom, Ella je odabrala haljinu koju je već nosila i o kojoj se itekako pisalo, a kako i ne bi kada zbog visokog proreza na nozi izgleda kao da blogerica ispod ne nosi baš nikakvo donje rublje.

Riječ je o haljini s potpisom hrvatske dizajnerice Kristine Burje, odnosno njezinog Krie Designa, i to o modelu Kriella. Haljina ima zanimljiv dekolte, koji nije tipično okrugli ni srcoliki već ravni i ima duge rukave, savršeno prati i ističe liniju tijela, a posebna je upravo po prorezu koji seže visoko iznad kuka, zbog čega je Ella i ovoga puta morala vješto sakriti gaćice.

Još jednom je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala kako rubove gaćica skupiti na pupku i zakačiti, kako bi one ostale visoko iznad. Inače, ova haljina je iz kolekcije 2020. godine, no zbog crne boje, ali i kroja, uistinu je bezvremenska.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Mirko Ferlin / CROPIX

A osim Elle iznimno elegantan bio je i Charles u crnom odijelu sa crnim cipelama koje su imale crveni detalj, a brojni pratitelji na njezinom Instagramu još su jednom istaknuli kako izgleda odlično otkako je i on skinuo višak kilograma.

Ella Dvornik crna haljina Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Ella Dvornik