SNAŠLA SE

Odvažna haljina Elle Dvornik izazvala je brojne komentare, a sad je influencerica otkrila i kako je uspjela donje rublje učiniti nevidljivim

08.06.2022 u 23:16

Bionic
Reading

Ella Dvornik, jedna od naših najpopularnijih influencerica, itekako zna privući pozornost gdje god da se pojavi, a njezina je smjela opravica s velikim prorezom i dekolteom izazvala brojne komentare

Ella je bila među najzapaženijim uzvanicama na crvenom tepihu događanja 'Story Hall of Fame'.

Kćer Dina Dvornika privukla je veliku pozornost u haljini s potpisom Krie Designa, brenda iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja, a u svojem je stilu brojne pratitelje sad iznenadila i snimkom u kojoj je pokazala kako je izvela trik i učinila gaćice nevidljivima.

Ella je u snimci objasnila kako je uspjela skriti donje rublje ispod izazovne haljine budući da je izgledalo kao da nije nosila ništa ispod nje.

Na Instagramu je sad otkrila da je usprkos brojnim nagađanjima ipak nosila donje rublje i pokazala je kojim se trikom poslužila kako se gaćice ne bi vidjele.

  • +68
Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Eto kako sam sakrila gaće jučer, pratite me za još savjeta. Lagana demonstracija jer ste me pitali svi kako sam uspjela sakriti gaćice jučer. Imam gaće, ali sam lukava. Samo sam skupila gaće naprijed i zavezala onom žicom koju dobiješ kad kupiš tost! Kreativna sam do jaja', objasnila je bez zadrške domišljata Ella i pokazala kako je izvela taj modni trik.

Dakako, na njezinom Instagram profilu nije nedostajalo komentara: 'Minuta šutnje za sve one koji su mislili da ih nisi obukla', 'Kakva kraljica', 'Ovo je najjači video ikad'.

Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Inače, u Američkom paviljonu Zagrebackog velesajma održan je 9. Story Hall of Fame - svečana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog života najboljima u području svojeg djelovanja, a u kategoriji Najbolji editorijal slavila je upravo Ella Dvornik.