bolje od bež

Elegantno i s efektom pomlađivanja: Ikona tihog luksuza s razlogom često bira ove dvije boje

22.03.2024 u 12:44

Bionic
Reading

Bež je vječna boja luksuza i sofisticiranosti, no ukoliko želite postići elegantni izgled protkan mladenačkim prizvukom onda je kombinacija bijele i krem savršena. Ako imalo sumnjate, pogledajte stajlinge nove modne ikone Kelly Rutherford

Glumica Kelly Rutherford proslavila se svojim besprijekorno elegantnim selfijima iz lifta i postala nova modna ikona i neiscrpan izvor stilske inspiracije. Naime, slavna 55-godišnjakinja redovito objavljuje fotografija svojih stajlinga, a sličnost sa stilom Lily Van der Woodsen teško je ne zamijetiti.

Pri tome Kellyna odjeća je bezvremenska, elegantna i klasična i modne obožavateljice ne mogu je se zasititi! Njezinim stajlinzima dominiraju bezvremenski i besprijekorno elegantni komadi, a osim što vješto kombinira različite krojeve i materijale, Kelly ima sjajno oko za boje koje njezine stajlinge čine još elegantnijim, sofisticiranim i luksuznim ali istovremeno vrlo chic i mladenačkim.

Tako je i jednoj od objava iz lifta pokazala besprijekornu kombinaciju bijele i krem boje – krupno pletivo krem boje spojila je s vječnim bijelim tenisicama i bijelim trapericama. Jednostavno savršeno!

A osim sjajnih modnih komada, ono što kod Kellynih stajlinga posebno privlači pažnju su kombinacije boja. Tako je pleteni pulover možda topao, ali kombinacija krem ​​i bijele boje jednostavno vrišti proljeće. Ova kombinacija još jednom dokazuje da se krem ​​i bijela posebno dobro slažu - i izgledaju puno svježije od jednostavne bež boje.

  • +3
Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: CASTEL FRANCK/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Kako kombinirati bijelu i krem boju

Krem i bijela savršena su kombinacija! Malo toga može poći po zlu kada ih nosite zajedno. Bilo da se radi o bijelim trapericama s džemperom krem ​​boje ili krem ​​hlačama s bijelom bluzom – ova je kombinacija jednostavno bezvremenska i vječno chic. Ali svom izgledu možete dodati dodatnu dozu sofisticiranosti tako da, na primjer, stavite šareni svileni šal oko vrata, elegantan šešir ili prebacite šareni kardigan preko ramena. Naime, uz ova dva svijetla tona ide praktički svaka druga boja.

Osim toga, kombinacija krem i bijele boje zadržava eleganciju i luksuzni izgled koje su inače odlike bež boje, ali izostavlja strogoću i ozbiljnost pa čitav stajling poprima mladenački izgled.

  • +7
Trendi komadi u bijeloj i krem boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo