zima u šibeniku

Elegantna Bojana Gregorić Vejzović obara s nogu, a Nataša Janjić Medančić je pitala: ‘Daj mi reci, tko nam ovo iz ekipe fotka’

30.01.2022 u 20:37

Bionic
Reading

Naša glumačka zvijezda Bojana Gregorić Vejzović gostuje u Šibeniku s predstavom ‘Gospoda Glembajevi’, a u odmoru od nastupa i proba koristi priliku prošetati se kraljevskim gradom Šibenikom

Prelijepa glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella u predstavi ‘Gospoda Glembajevi’ utjelovljuje fatalnu barunicu Castelli, a trenutno s ansamblom nastupa u Šibeniku.

U pauzama između četiriju predstava koje će odraditi Gregorić Vejzović iskoristila je priliku prošetati se Šibenikom, a najnovijom objavom na Instagramu oduzela je dah svim svojim fanovima.

  • +9
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bojana Gregorić Vejzović snimljena je u uvijek elegantnom izdanju ispred Šibenske katedrale, a među morem komentara našao se i onaj njene kolegice Nataše Janjić Medančić, koja ju je priupitala: ‘Nego, daj mi reci, tko nam ovo iz ekipe fotka da znam?’.

Odgovor je stigao ubrzo, a njihov kolega, glumac Andrej Dojkić, koji je ‘odgovoran’ za fotku, ako se ikad ostavi glume, slobodno može potražiti posao u fotografskim vodama.