SARAH MICHELLE GELLAR

Dugo je nismo vidjeli: Legendarna Buffy ukrala je svu pozornost u proljetnom klasiku

09.03.2022 u 10:57

Bionic
Reading

Ulogom ubojice vampira Buffy u istoimenoj seriji iz 90-ih glumica Sarah Michelle Gellar stekla je svjetsku slavu, a posljednjih godina vodi miran obiteljski život daleko od svjetla reflektora

Poput supruga, glumca Freddieja Prinzea Jr.-a, Sarah Michelle Gellar posljednjih godina rijetko se ima priliku ugledati na svečanim događanjima, no u povodu Dana žena nije željela propustiti događanje u organizaciji brenda The Little Market.

U rijetkim javnim pojavljivanjima redovito plijeni pažnju, a ponajviše činjenicom da izgleda kao u danima najveće slave. Mladolik izgled ovoga puta naglasila je pripijenom haljinom na jedno rame u znaku efektnog, cvjetnog uzorka.

  • +3
Sarah Michelle Gellar Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izdanje u u duhu proljeća istaknula je ružičastim modelom salonki,, a zaokružila minijaturnom torbicom u pastelnoj nijansi zelene.

Dugogodišnju vezu s glumcem Freddiejem Prinzeom Jr.-om, Sarah je započela 2000. godine, a godinu kasnije okrunili su ju zarukama. Vjenčali su se u rujnu 2002. u Meksiku, netom nakon što su završili snimanje filma 'Scooby-Doo' i danas imaju dvoje djece – kćer Charlotte i sina Rockyja.