ZOE KRAVITZ

Dašak uloge na premijeri novog 'Batmana': Nova Žena-mačka izgleda fenomenalno

02.03.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Lijepa glumica Zoe Kravitz utjelovila je Ženu-mačku u novom filmu ‘Batman’, čija je premijera održana u New Yorku. Među glumcima iz franšize posebno se istaknula ova 33-godišnjakinja koja je oduševila i prikladnim stajlingom

Novi ‘Batman’ stigao je u američka kina, a sukladno tome održana je i njujorška premijera na kojoj su se pojavili svi slavni glumci Iz dugo iščekivanog novog nastavka.

Crveni tepih preplavili su dobro raspoloženi John Turturro, Colin Farrell, Peter Sarsgarrd, Jeffrey Wright, Paul Dano, Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Andy Serkis i Jayme Lawson.

Među poznatim licima posebno se istaknula kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet, talentirana glumica Zoe Kravitz, koja je dobila priliku utjeloviti kultni lik Žene-mačke.

  • +2
Zoe Kravitz Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ulozi u kojoj je očigledno uživala odala je počast i svojim stajlingom za premijeru. Odabrala je senzacionalnu crnu pripijenu haljinu od baršuna s motivima mačjih ušiju na dekolteu te dubokim prorezom do pupka.

Holivudski glamur postigla je decentnim nakitom i prikladnim make up-om, naravno istaknutim očima, a mnogi su ostali očarani njezinom lijepom siluetom. Frizuru je prepoznatljivo prilagodila svom neobičnom stilu, a i ovoga puta do izražaja su došle njezine brojne tetovaže na leđima.

Kravitz je spremno pozirala uz kolegu Roberta Pattinsona koji igra Batmana, a glumački kolege smjestili u se na crvenom tepihu pored famoznog Batmobila.