RUŠI MODNE GRANICE

Samo ona može spojiti traper jaknu i skupocjenu haljinu za šetnju crvenim tepihom

02.03.2022 u 10:37

Bionic
Reading

Kad je svečana moda u pitanju, većina slavnih igra na sigurno. Nošenje kreacija iz kolekcija visoke mode može biti zastrašujuće, a želja za priklanjanjem viziji dizajnera često ometa eksperimentiranje. Srećom, zvijezde poput glumice Blake Lively razmišljaju izvan okvira

Na svečanoj premijeri nove znanstveno-fantastične drame svog supruga, Ryana Reynoldsa, zvijezda serije ‘Gossip Girl’ stigla je u blistavoj mješavini vrhunske i pristupačne mode. Blake Lively je iz arhive izvukla duginu haljinu Ateliera Versace, predstavljenu u kolekciji modne kuće za proljeće 2019. godine – jednoj od najsvečanijih Donatellinih kolekcija u posljednje vrijeme.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mješavina pastelnih nijansi - lavande, zelene boje, ružičaste i dječje plave - s prorezom koji je otkrivao bedra, izdanje Blake Lively na crvenom tepihu predstavljalo je romantičan pogled na Versaceov zaštitni znak seksipilnosti.

Većina kreacija iz kolekcija visoke mode kada završe na crvenom tepihu rijetko odskaču od dizajnerske vizije, a Lively se s haljinom Ateliera Versace odlučila zabaviti što je dala do znanja kombiniravši ju s dugom jaknom od ispranog trapera, Chanelovom ružičastom torbom clutch i bogato ukrašenim, Mallory sandalama s potpisom Gucci.

U odnosu na svoje podjednako poznate kolegice iz holivudske industrije, Lively se ne oslanja na stiliste već sama stvara svoja svečana izdanja, a niti s jednim modnim brendom ne veže ju ugovor što joj dopušta da slobodno miješa i spaja komade različitih brendova na sebi svojstven način.

Iako je tijekom hoda crvenim tepihom skinula dugu, trapper jaknu, dodatak ovog ležernog elementa ono je što je Livelyno izdanje učinilo posebnim. Jednostavan način da ultraluksuzne komade skinete s postolja i dovedete u stvarni svijet, traper jakna dodala je nonšalantnost izgledu i poduku o stilu koja se lako usvaja.