magnet za poglede

Dok je Đoković osvajao meč, njegova Jelena servirala je još jednu odličnu haljinu

11.09.2023 u 10:51

  • +6

Jelena Đoković

Izvor: Profimedia / Autor: CLIVE BRUNSKILL / GETTY IMAGES / SARAH STIER / GETTY IMAGES / KENA BETANCUR / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Novak Đoković odnio još jednu pobjedu na US Openu, a njegova lijepa supruga Jelena oduševila je još jednim odličnim stajlingom koji je servirala na tribinama

Slavni srpski tenisač Novak Đoković u finalu ovogodišnjeg US Opena odnio je još jednu pobjedu te 'podebljao' broj osvojenih Grand Slam turnira na 24. Dolazak na tribine ni ovog puta nije propustila njegova supruga Jelena, kao ni njihovi mališani, sin Stefan i kćer Tara.

Naime, dok je Novak vladao terenom, na tribinama je, holivudskih zvijezda koje su pomno pratile meč, tradicionalno pažnju privukla njegova supruga Jelena i njezin istančan modni stil. Jelena, koja je na tribinama bila u društvu Novakove majke Dijane, i ovog puta je imala stajling vrijedan pažnje.

Obitelj i navijači Novaka Đokovića Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon divne romantične haljine brenda Charo Ruiz, a prije nje i blijedožute kreacije, Jelena je i u samom finalu servirala modni pogodak. Dojmljiva kreacija u tamnoj bež nijansi s prugama isticala se zanimljivim krojem.

Uz srcoliko oblikovan dekolte, koji je vrlo čest Jelenin izbor, haljinu su krasili i istaknuti dugi puf rukavi te prošiveni dio s umetnutim plisiranim dijelom na bokovima. Zanimljiv spoj klasične elegancije, koju je Jelena dodatno istaknula niskom punđom i decentnim, zlatnim nakitom te modernog i upečatljivog dizajna koji izgled podiže na višu razinu.

Jelena Đoković u Charo Ruiz haljini Izvor: Profimedia / Autor: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia