ROBERT PATTINSON

Dečki, vrijeme je da se oprostite s uskim odijelima; novi Batman najavio je veliki povratak zaboravljenog kroja

24.02.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Od uloge u ‘Sumrak sagi’, Robert Pattinson uspio je dokazati svoj glumački kredibilitet, a javnost s nestrpljenjem iščekuje vidjeti ga u ulozi Batmana i njegovom prvom velikom blockbusteru u posljednjih nekoliko godina

U britanskoj prijestolnici započela je promo turneja filma ‘The Batman’ s Robertom Pattinsonom i Zoe Kravitz u glavnoj ulozi, a glumac koji se proslavio ulogom u ‘Sumrak sagi’, baš poput kćeri Lennyja Kravitza, u modnom smislu ništa nije želio prepustiti slučaju.

Muškarci odjeveni u klasični crni smoking postali su standardom za crveni tepih svečanih događanja, no od te tradicije posljednjih godina uspješno se odmiču brojne zvijezde, pa tako i Pattinson.

  • +3
Robert Pattinson Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako se doznaje glumac je za promo turneju filma o Batmanu angažirao Mobolajia Dawoda, modnog direktora magazina GQ, koji je svojom modnom vizijom novog Batmana brojne oduševio.

Nakon dnevnoga izdanja u Londonu u znaku predimenzioniranog Bottega Veneta odijela i s lancem oko vrata dizajnerice Martine Ali, Pattinson je u večernjim satima na crvenom tepihu još jednom naglasio grunge štih svojim modnim odabirom.

Kolegici Zoe Kravitz u zavodljivoj haljini s potpisom modne kuće Saint Laurent, Pattinson je parirao u sivom odijelu predimenzioniranog kroja, kojeg su za glumca osmislili supružnici Luke i Lucie Meier na čelu brenda Jil Sander.

Njega je naglasio crnom dolčevitom, minimalističkim kožnim čizmama i debelom srebrnom narukvicom od lanaca, a istovremeno najavio veliki povratak širokih odijela popularnih 90-ih godina i počekom milenija.

ZOE KRAVITZ NA CRVENOM TEPIHU

Crna je haljina otkrila neobične tetovaže, a zbog proreza na grudima tek su rijetki ostali ravnodušni

Pogledaj galeriju