ODVAŽNO IZDANJE

Čipka i resice za 50. rođendan: Kate Moss očitala lekciju iz boho chic stila

17.01.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Jubilarni 50. rođendan, legendarna Britanka proslavila je sa stilom, okružena bliskim prijateljima u luksuznom pariškom restoranu

Ikona pop kulture i modne industrije ovog je utorka napunila 50. godina. Legendarna Kate Moss tim je povodom u francuskoj prijestolnici okupila brojne poznate prijatelje poput kolegice Naomi Campbell, dizajnerice Stelle McCartney i vizažistice Charlotte Tilbury.

Kako i priliči jubilarnoj proslavi rođendana, za nju je pripremila posebno, ali sebi svojstveno, izdanje u znaku potpuno prozirne haljine od crne čipke, obogativši ju dvobojnim ogrtačem od svile s dodatkom resica.

  • +3
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon večere Kate je, u svom stilu, restoran napustila noseći efektan kaput s krznom u kakvom se na njezinoj rođendanskoj proslavi pojavila beauty mogulica Charlotte Tilbury.

Uoči proslave okruglog, 50. rođendana, Moss je u razgovoru za britanski The Times negirala ulazak u peto desetljeće života.

'Ne. Ne razmišljam o tome. Ne osjećam se kao 50-godišnjakinja', dodala je Moss, koja je majka 20-godišnje Lile Moss Hack, koju je dobila u vezi s bivšim dečkom, osnivačem Dazed Media, Jeffersonom Hackom.

  • +6
Kate Moss slavi 50. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na pitanje je li primila injekcije poput filera ili botoksa, Moss je kratko rekla: 'Bez komentara. Sve prirodno. Sljedeće pitanje.' Umjesto toga, Moss - koja ima wellness brend pod nazivom Cosmoss koji nudi proizvode uključujući mirise i čaj - otkrila je The Timesu da koristi razne rutine samonjege koje joj pomažu da se s godinama osjeća dobro, i psihički i fizički.