TAKO DOBAR MODEL

Nove tenisice New Balance mnoge će oboriti s nogu

20.12.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Kolaboracije Atmosa i New Balancea nikad ne razočaraju, a uvjereni smo da će se isto dogoditi s ovim cool tenisicama, i to u crnoj boji

Japanska sportska trgovina, poznata i po suradnji s Nikeom, Adidasom, ASICS-om, Salomonom i Crocsom, da spomenemo samo neke, ima novu suradnju koja će vas oboriti s nogu.

Ukoliko vam je dosta bijelih i tenisica svijetlih tonova, razveselit će vas ovaj crni model.

Prednosti nošenja crnih tenisica, složit će se svi, višestruke su, jer osim što svakoj kombinaciji daju cool vibru, daleko su jednostavnije za održavanje od svjetlijih i doista idu uz sve.

  • +6
New Balance 550 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ako se i vama sviđaju takvi modeli, onda će vas oduševiti ovaj nastao kao suradnja japanskog Atmosa i američkog kultnog benda New Balance, koji unazad nekoliko sezona proživljava svoje zvjezdane dane slave te smo njegove tenisice vidjeli zgodno uklopljene i u stajlinge slavnih fashionistica, poput Hailey Bieber, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Kaije Gerber...

Atmosova suradnja s američkim sportskim brendom sa sjedištem u Bostonu rezultirala je fantastičnim novim modelom - New Balance 550 u elegantnoj crno-bijeloj boji. Tenisice su nazvane 'Back In Black', a ako ste ljubitelj legendarnih australskih rokera iz benda AC/DC, to će vam zvučati itekako poznato.

Naime riječ je o njihovom kultnom albumu, objavljenom 1980., s kojeg dolaze klasici poput 'Hells Bells' ili 'You Shook Me All Night Long'.

U svakom slučaju, radi se o prepoznatljivom dizajnu realiziranom s različitim materijalima za gornjište, uključujući nubuk, kožu i mrežu u crnoj boji, kao dostojnoj počasti AC/DC-ju. Mrežasti jezik tenisice pak dobro izgleda i predstavlja zgodan detalj.

I zbilja, ako je netko tražio New Balanceov model za svečanije stajlinge, ne treba tražiti dalje.

No kako je riječ o ograničenoj ponudi, budite jako brzi ako vam se sviđa, a uskoro stiže na Atmosovu web stranicu.