IMA JE U MALOM PRSTU

Modna igra Branke Krstulović: Klasični komadi i hit torba za stajling bez greške

22.11.2023 u 18:36

Bionic
Reading

Direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video, javnosti najpoznatija kao bivša Miss Hrvatske, Branka Krstulović odavno je pokazala da je moda za nju jedna dobra igra u kojoj istinski uživa. Možda nekima naoko nespojive detalje, ona je vješto ukomponirala i za predstavljanje ScreenX-a, novog inovativnog kino formata u splitskom CineStaru, odabrala kombinaciju u kojoj nije mogla proći nezapaženo

Ona je direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video, supruga Hrvoja Krstulovića i majka trojice sinova, a svako njezino pojavljivanje na nekom društvenom događaju izazove veliko zanimanje javnosti.

Riječ je naravno o nekadašnjoj Miss Hrvatske Branki Krstulović, koja odavno nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

SCREENX U CINESTARU

Poznati Splićani zbog ovoga su pohrlili u kino, a sve poglede privukle su sestre Zaninović

Pogledaj galeriju

Svoju titulu opravdala je i danas na predstavljanju novog kino formata ScreenX, u splitskom Cinestaru, koje su pohodili i brojni poznati.

Lijepa Metkovka i ovoga se puta poigrala modom, dokazavši da je ona za nju prvenstveno igra u kojoj itekako uživa. Za jutarnje druženje u Splitu Branka je odabrala casual kombinaciju te je jarko crvenu dolčevitu ugurala u skraćene traperice visokog struka sa zanimljivim detaljem.

Riječ je o trapericama s potpisom Loewea, koje na koljenima imaju laserski izrezane kontrastne anagrame ovog brenda i zbog čega je model itekako poseban. Na to su se savršeno uklopile kožne čizme Bottega Veneta i njihov model Lug Chelsea, dok je sve zaokružila vunenim sakoom Alexandre Vauthier.

Radi se o dužem modelu Prince Of Wales sa efektnim gumbima, zbog kojeg je uistinu poseban. Točka na i bila je Hermesova torbica, točnije dvobojni Kelly model.