LIJEPO I PRAKTIČNO

Bob nikad nije bio više chic: U ove trendi varijante nije se teško zaljubiti

23.03.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara sve je bilo u znaku cool bob frizura, a one doista nikad nisu bile privlačnije

Sudeći prema viđenom na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele nagrade Oscar, i dalje se nastavlja dominacija najpopularnije frizure već nekoliko sezona, njegovog veličanstva boba u svim chic varijantama.

Posve je jasno da je trend koji je dominirao na najprestižnijoj dodjeli filmskih nagrada bila kraća kosa slavnih uzvanica.

  • +5
Najizazovnije haljine na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: CRASH / ZUMA PRESS / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DOUG PETERS / PA IMAGES / DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Poželite li osvježiti look ovoga proljeća, nećete pogriješiti ako se odlučite za dramatičan rez, baš poput slavnih glumica Americe Ferrere ili Sydney Sweeney, koje su hrabro ošišale svoju dugu kosu.

Izdvojili smo najljepše bob frizure s ovogodišnje dodjele:

Zendaya

Zendaya je, slažu se svi, izgledala doista božanstveno na dodjeli Oscara. Voluminozni bob pomalo retro stila njezinog frizera Taija Simona pokazao se fantastičnim potezom, a dramatičan razdjeljak sa strane mogao bi biti ogroman hit u mjesecima pred nama.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney debitirala je sa svojom najkraćom frizurom do sada, a svi su opčinjeni njezinim novim imidžem. Volumen i blagi valovi u maniri holivudske dive više su nego dobar izbor za ovu mladu ljepoticu.

Carey Mulligan

Elegantan kratki bob odličan je izbor za lijepu Carey Mulligan, a stilizirala ga je Jenny Cho pomoću pegle za kosu. Razdjeljak i cool vrhovi uvijeni prema unutra daju dodatni moderan štih.

America Ferrera

Simpatična America svoju je tamnu kosu dramatično skratila kreiravši bob koji je u prvi plan istaknuo njezine nježne crte lice. Blagi valovi lijepo su se uklopili u ovu varijantu boba koji je, primjerice, idealan za dame s ovalnim licem.

Florence Pugh

Florence Pugh bila je zvijezda crvenog tepiha s dramatičnim bobom s velikim valovima, a stručno ih je izradio Adir Abergel. Nanio je joj je serum Damage Reverse Serum po cijeloj dužini i osušio kosu prije nego što je upotrijebio velike uvijače da bi stvorio lepršaviji dojam.