TJEDNI HOROSKOP

Blizanci i Lavovi bit će osjetljivi i svadljivi, a pred Vodenjacima i Ribama su povoljne promjene

18.03.2024 u 05:52

Bionic
Reading

Ovnovi su u povoljnom poslovnom razdoblju, Blizanci su osjetljivi i svaku će kritiku previše primati srcu. Lavovima će odnos s partnerom biti na rubu svađe. Djevice će prenositi nervozu i slabo raspoloženje na okolinu, a posebno na partnera i članove obitelji. Ljubavne veze Škorpiona bit će prožete intenzivnim emocijama. Pred Vodenjacima su na pomolu povoljne promjene što se tiče primanja. Pred mnogim Ribama je početak čarobne ljubavne priče

Ovnovima će se netko iz prošlosti pojaviti iznenada u životu, a bujica emocija koja će ih preplaviti bit će znak da priča nije završena. Vezani bi trebali paziti da ne povrijede dragoga nespretno sročenim komentarima ili kritikama. U povoljnom su poslovnom razdoblju, a najviše uspjeha očekuje ih na polju komunikacije i obrazovanja. Merkur u njihovom znaku ističe socijalne vještine i jača koncentraciju.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
ROBERT DOWNEY JR. JE OVAN, ROĐEN JE 4. TRAVNJA 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia

Bikovi neće podnositi dosadu pa će stalno tragati za novim izazovima i uzbuđenjima. Slobodni bi trebali obratiti pažnju na signale koje im šalje netko iz blizine. Parovi će se bolje povezati i provoditi više vremena zajedno. Nova poslovna prilika činit će im se kao primamljiva, no ne trebaju se ni na što obvezivati dok ne provjere detalje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
PENELOPE CRUZ JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Blizanci su osjetljivi i svaku će kritiku previše primati srcu. Bližnji neće znati kako bi se trebali ponašati u njihovoj blizini jer će imati dojam da je sve što kažu ili naprave pogrešno. Samci će zavoditi riječima i smislom za humor, a privlačit će ih 'zločesti' dečki i cure. Zbližit će se s kolegom o kojem prije nisu imali dobro mišljenje, a možda su ga čak i tračali. Ne trebaju ulaziti u prepucavanja s nadređenima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

EMILY RATAJKOWSKI JE BLIZANAC, ROĐENA JE 7. LIPNJA 1991. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Rakovi će obradovati voljenog lijepom gestom ili znakom pažnje. Samci će biti magnetski privlačni, a zavodit će kombinacijom seksepila i smisla za humor. Nije pogodan trenutak za ulazak u nove troškove i upuštanje u nesigurne investicije. Pogrešna procjena mogla bi ih skupo koštati pa trebaju biti na oprezu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Lavovima će odnos s partnerom biti na rubu svađe. Sukobljavat će se oko sitnica, ali trebali bi pripaziti da u ljutnji ne kažu ili učine nešto što će požaliti. Samci će djelovati hladno i suzdržano, no to će im samo biti štit kojim će se pokušati poštedjeti razočaranja. Neće nikome dozvoliti da im umanjuje uspjehe i podcjenjuje ih. Doznaju li da ih netko trača, neće oklijevati suočiti se s njim i zahtijevati objašnjenje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

JENNIFER LAWRENCE JE LAV, ROĐENA JE 15. KOLOVOZA 1990. Izvor: Profimedia / Autor: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Djevice će prenositi nervozu i loše raspoloženje na okolinu, a posebno na partnera i članove obitelji. Očekuje ih puno obaveza pa će dolaziti kući iscrpljene i napete. Iako će imati dojam da nitko ne cijeni njihov trud, odgovoran pristup poslu svidjet će se šefu. Ako nastave savjesno izvršavati obaveze, ni nagrada neće izostati.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
SYDNEY SWEENEY JE DJEVICA, ROĐENA JE 12. RUJNA 1997. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Iako Vage zbog umora i stresa neće biti osobito društvene, ne bi smjele izbjegavati prijatelje. Razgovor s dragom osobom pomoći će im da riješe ljubavnu nedoumicu koja ih već neko vrijeme muči. Poslovni apetiti će im porasti pa se neće zadovoljavati osrednjim rezultatima. Prionut će na posao i dovršiti zaostatke, nakon čega će se posvetiti novim projektima. Trud i zalaganje donose im bolju reputaciju i priliku za napredovanje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
MONICA BELLUCCI JE VAGA, ROĐENA JE 30. RUJNA 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Ljubavne veze Škorpiona bit će prožete intenzivnim emocijama. Mnogi će parovi početi raditi na potomstvu ili se odvažiti na zaruke. Samci će biti neodoljivi, a pred mnogima je poznanstvo koje će ih ispuniti velikim očekivanjima. Puni su zanimljivih ideja koje će nastojati što prije realizirati. Povoljno je vrijeme za nove projekte, poslovno osamostaljenje ili otvaranje obrta.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
ZOEY DEUTCH JE ŠKORPION, ROĐENA JE 10. STUDENOG 1994. Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanemarivanje voljenog nauštrb posla dovest će do ljubavnih razmirica kod Strijelaca. Trebali bi posložiti prioritete i pokušati uspostaviti bolju ravnotežu između poslovnih i obiteljskih zaduženja. Pred njima je tjedan povećanih radnih obaveza. Često će morati u isto vrijeme odrađivati nekoliko zadataka, no naklonjen Merkur u Ovnu pomoći će im da se dobro nose s izazovima.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

JENNIFER CONNELLY JE STRIJELAC, ROĐENA JE 12. PROSINCA 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jarci samci bit će okruženi udvaračima, što će im podići samopouzdanje. Unatoč tome, nitko ih neće dovoljno impresionirati da bi s njim započeli vezu pa će zasad sve ostati samo na zabavi i flertu. Imat će privilegiju birati zadatke i projekte u kojima žele sudjelovati. Ne trebaju se bojati preuzimanja odgovornosti jer će imati dovoljno volje i odlučnosti da se uspješno nose s izazovima.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

SIENNA MILLER JE JARAC, ROĐENA JE 28. PROSINCA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / BB/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Vodenjacima će partner ujedno biti najbolji prijatelj. Otvoreni razgovor o problemima iz prošlosti još će ih više zbližiti i ohrabriti da se posvete planiranju budućnosti. Mnogi će parovi početi raditi na rješavanju stambenog pitanja. Snalažljivost i sposobnost brzog razmišljanja doći će do izražaja. Mnogi će se dosjetiti rješenja problema koji im je u proteklim tjednima zadavao muku. Na pomolu su povoljne promjene što se tiče primanja.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
JENNIFER ANISTON JE VODENJAK, ROĐENA JE 11. VELJAČE 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Ribe će uživati u zavođenju, a šarmom i ljepotom privlačit će pažnju suprotnog spola. Pred mnogima je početak čarobne ljubavne priče. Vezani će proživljavati ljubavni preporod, što će ih potaknuti da dovedu odnos s voljenim na višu razinu. Mogli bi precijeniti svoje mogućnosti i preuzeti previše obaveza. Neće priznavati poraz pa će biti spremni odrađivati prekovremene sate kako bi dokazali da se mogu nositi s povećanom odgovornošću.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
EMILY BLUNT JE RIBA, ROĐENA JE 23. VELJAČE 1983. Izvor: Profimedia / Autor: SUZANNE CORDEIRO / AFP / PROFIMEDIA