'MANJE JE VIŠE'

Bez trunke šminke i u kultnim balerinkama: Meghan Markle osvanula u ležernom izdanju

19.06.2023 u 08:53

  • +6

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: CB / CB / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon raskida ugovora vrijednog 20 milijuna dolara sa Spotifyem, vojvotkinja od Sussexa prvi put viđena je u javnosti

Dok je kraljevska obitelj na ulicama Londona ovog vikenda sudjelovala u povijesnoj paradi Trooping the Colour, Meghan Markle uz mjere osiguranja viđena je na ulicama Santa Barbare.

Pojavljivanje vojvotkinje od Sussexa u javnosti uslijedilo je nakon što je ovih dana odjeknula vijest o njezinom i Harryjevom sporazumnom prekidu suradnje sa Spotifyem - tri godine nakon što su sklopili ugovor vrijedan 20 milijuna dolara.

Poznata po istančanom modnom ukusu, stajlinge Meghan Markle nerijetko čine skupocjeni modni komadi, a kada je riječ o modnim kombinacijama, najčešće poseže za klasičnim i elegantnim komadima koji suptilno ističu figuru, što je i ovoga puta bio slučaj.

U neposrednoj blizini doma Meghan je viđena u posve prirodnom izdanju, bez trunke šminke, no u tipično elegantnom stajlingu. Njezinim ležernim izdanjem za posjet salonu u Santa Barbari dominirala je crna boja istaknuta omraženim skinny trapericama i već viđenim komadima poput torbe Peekaboo brenda Fendi te predmetom žudnje modnih ovisnica – Chanelovim balerinkama s ‘kapicom’.

Umjesto najpopularnije bež-crne verzije Chanelovih balerinki, kakve i sama posjeduje, njezin odabir ovoga puta činila je potpuno crna inačica u kombinaciji sjajne i lakirane kože.

Poput skinny modela traperica, njezina bijela vesta s plavim prugicama, kojom je u stajlingu ublažila dominaciju crne, stiže s potpisom američkog brenda La Ligne.