uvijek sa stilom

Anna Wintour nikad ne odustaje od ove modne formule, a ovakav baloner rijetko se viđa

15.09.2023 u 10:34

  • +5

Anna Wintour

Izvor: Profimedia / Autor: YUI MOK / PA IMAGES / GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glavna urednica Voguea, 73-godišnja Anna Wintour stigla je na Vogue World Show u Londonu zajedno s Edwardom Enninfulom, a tim potezom modni dvojac je očito želio odbaciti šuškanja o napetosti i borbi za moć između njih dvoje. Uz to, Anna je pokazala i odličan stajling, u svom prepoznatljivom stilu

Anna Wintour okupila je neka od najvećih imena showbizniza na Vogue World Showu koji se održao u Londonu u sklopu Tjedna mode. Od supermodela Cindy Crawford i Christy Turlington do hollywoodske zvijezde Jareda Leta i princeza Beatrice i Eugenie, događaj, održan radi prikupljanja sredstava za britansku industriju izvedbenih umjetnosti, mogao se mjeriti s legendarnom njujorškom Met Galom.

Glavna urednica Voguea, 73-godišnja Anna Wintour na crvenom tepihu se pojavilaajedno s urednikom britanskog Voguea, Edwardom Enninfulom, a tim potezom njih dvojce su vjerojatno željeli stati na kraj nagađanjima i šuškanjima o borbi za moć između njih dvoje.

Naime, Enninfula bi na mjestu urednika britanskog Vogue trebala zamijeniti Londončanka Chioma Nnadi. Nedavno je Daily Mail izvijestio je da se Enninful nadao da će jednog dana zamijeniti Wintour, ali glavna urednica Voguea odlučna je ostati na mjestu i 'otjerati sve suparnike kao muhe'.

Anna je također, sasvim očekivano, pokazala svoj besprijekoran i vrhunski modni stila u cvjetnoj haljini i zlatnom kožnom baloneru kad se pridružila Enninfulu i redatelju Baza Luhrmannu na crvenom tepihu.

Inače, uz prepoznatljiv bob i tamne sunčane naočale, Anna Wintour ima još jedan prepoznatljiv stilski izbor – duge haljine cvjetnog uzorka koje kombinira s midi baloneri različitih, u privili istaknutih boja i materijala. Uvijek besrijekorno dotjerana, Anna Wintour nikada ne odustaje od te svoje modne uniforme, koja, dokazano, odolijeva svim modnim trendovima i promjenama.

GUŽVA NA CRVENOM TEPIHU

Nema tko nije bio: Vogueov modni događaj u Londonu privukao je vojsku slavnih

Pogledaj galeriju