IMA SE – MOŽE SE

Povorka Lamborghinija za vjenčanje po muškom ukusu

06.07.2010 u 13:15

Bionic
Reading

Premda riskiramo da nas se prozove seksistima, vjenčanja, čini nam se, ipak više znače mladenkama nego mladoženjama. To ne vrijedi za novopečene bogate Kineze koji doista znaju napraviti svadbu po ukusu muških automobilskih entuzijasta

Ugledate li dvanaest Lamborghinija u koloni, najvjerojatnije se nalazite u Sant' Agati, no ovako jedinstvenom događaju proteklog su vikenda mogli svjedočiti i prolaznici na aveniji Chang'an u Pekingu kada je kraj njih prošla karavana na čelu s tri Murcielaga LP670-4SV. Ovaj automobil u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta košta 7,5 milijuna juana ili nešto više od 1,1 milijuna američkih dolara.

U povorci se našlo mjesta i za Gallardo LP550-2 Valentino Balboni Edition, a tucetu Lamborghinija društvo su pravila i dva Rolls Royce Phantoma u koje su se smjestili mladenci.

Ekskluzivni automobili pripadaju klubu automobilskih entuzijasta, a prema podacima kompanije koja je organizirala vjenčanje – iznajmljivanje Lamborghinija za sudjelovanje u svadbenoj povorci košta 2.500 kuna. Po satu.