Auto zona NEOBIČNI MONOVOLUMEN

Prve fotografije unutrašnjosti nove Opel Merive

  • Autor: I. Ć.
  • 19.1.2010 13:31:20
  • 19.1.2010 12:19:09

Jedan od najzanimljivijih visokoserijskih automobila koji će debitirati na skorašnjem salonu u Ženevi svakako je Opelova nova Meriva

Kompaktni monovolumen iz Russelsheima odskače od konkurencije atraktivnim dizajnom i neobičnim mehanizmom vrata koja se otvaraju poput ormara nasuprotno jedna od drugih.

Nakon što su nam u Opelu pokazali fotografije eksterijera, došao je red i na slike unutrašnjosti. Opel je u medijskom izvješću najavio kvalitetnije, na dodir ugodnije materijale, a sudeći prema fotografijama, primjetno je i da je po dizajnu i bojama Opel Merivu orijentirao na mlađe vozače. Primjetno je također, ako je suditi prema količini, rasporedu i obliku tipaka na središnjem grebenu, da Meriva neće biti ergonomski raj za vozača.

Tu je i novitet u vidu FlexSpace sustava sjedenja gdje se putnička sjedala jednostavno sklapaju u pod te FlexRail koji putnicima sprijeda i straga jamči lakše odlaganje svakodnevnih predmeta poput CD-a, iPoda ili tiskovina. Novost je i veliki, gotovo dva metra dugi panoramski krov koji će biti dostupan uz nadoplatu.

OPEL

OPEL
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: