Auto zona KONTROVERZNA REKLAMA

Audi A5 TDI loš za pokušaj samoubojstva

  • Autor: I. Ć.
  • 7.1.2010 11:29:47
  • 7.1.2010 11:05:08

Kontroverzni reklamni spotovi nisu rijetkost u automobilskom svijetu, a Volkswagen grupa poznata je po čitavom nizu onih na granici dobrog ukusa

Posljednji Audijev spot poigrava se idejom samoubojstva. Zasad nije poznato je li namijenjen televizijskom oglašavanju ili će ga samo korisnici interneta moći pogledati, no pitanje je koliko bi državnih televizijskih agencija ionako odobrilo njegovo emitiranje.

U spotu vidimo čovjeka koji se pokušava ubiti na način da crijevo provlači od ispušnog sustava svojeg Audija A5 TDI do djelomično otvorenog prozora. Nakon, pretpostavljamo, višesatnog sna vozač se budi te je, na svoje razočaranje, još uvijek živ.

Kontroverzni videospot nije kratki vodič za samoubojstvo, već je Audijev cilj, kako saznajemo na kraju, demonstracija da je čista TDI tehnologija dobra za okoliš jednako kao i za vozača.

Unatoč napretku koji su proizvođači postigli u razvijanju dizelske tehnologije, sumnjamo da bi itko preživio ono što je demonstrirano u spotu pa nemojte to pokušavati kod kuće.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: