tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+15

KUPE S DVA PARA VRATA

Pogledajte Mercedesov umanjeni CLS

Limuzine s povijenom krovnom linijom nalik kupeima, ili kupei s dva para vrata, posljednji su dizajnerski hir, pa ne čudi što je Mercedes odlučio proširiti svoju ponudu novim modelom

Datum objave:
19.4.2012 9:42

Zadnja izmjena:
19.4.2012 11:19

Vezane teme

Nažalost, automobil pred vama, kojeg bolje možete proučiti u našoj fotogaleriji nije konačan proizvod, već koncept koji bi nam u serijskom izdanju trebao biti pokazan iduće godine. Ostaje za vidjeti, koliko će u tom razdoblju izgubiti od seksi, futurističkih linija koje će ga zasigurno učiniti jednom od zvijezda nadolazećeg autosalona u Pekingu.

Mercedesov koncept zove se Concept Style Coupe, odnosno CSC, a ako vas pomalo podjeća na novu A-klasu, za to postoji dobar razlog. Automobil je naime građen na Mercedesovoj novoj modularnoj platformi MFA koju dijeli sa spomenutom klasom A i B.

To znači da bi u konačnici s njima trebao dijeliti i motore. Koncept, navodno, pogoni dvolitreni turbobenzinac sa 211 KS, a mediji već nagađaju kako bi buduću najpotentniju verziju AMG trebao motorizirati dvolitreni benzinac sa 320 KS uparen sa sedmerostupanjskim automatiziranim mjenjačem i integralnim pogonom.

Bili živi pa vidjeli.

145191,145011,180837,82959

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr