Auto zona KUPE S DVA PARA VRATA

Pogledajte Mercedesov umanjeni CLS

  • Autor: I. Ć.
  • 19.4.2012 11:19:12
  • 19.4.2012 9:42:26

Limuzine s povijenom krovnom linijom nalik kupeima, ili kupei s dva para vrata, posljednji su dizajnerski hir, pa ne čudi što je Mercedes odlučio proširiti svoju ponudu novim modelom

Nažalost, automobil pred vama, kojeg bolje možete proučiti u našoj fotogaleriji nije konačan proizvod, već koncept koji bi nam u serijskom izdanju trebao biti pokazan iduće godine. Ostaje za vidjeti, koliko će u tom razdoblju izgubiti od seksi, futurističkih linija koje će ga zasigurno učiniti jednom od zvijezda nadolazećeg autosalona u Pekingu.

Mercedesov koncept zove se Concept Style Coupe, odnosno CSC, a ako vas pomalo podjeća na novu A-klasu, za to postoji dobar razlog. Automobil je naime građen na Mercedesovoj novoj modularnoj platformi MFA koju dijeli sa spomenutom klasom A i B.

To znači da bi u konačnici s njima trebao dijeliti i motore. Koncept, navodno, pogoni dvolitreni turbobenzinac sa 211 KS, a mediji već nagađaju kako bi buduću najpotentniju verziju AMG trebao motorizirati dvolitreni benzinac sa 320 KS uparen sa sedmerostupanjskim automatiziranim mjenjačem i integralnim pogonom.

Bili živi pa vidjeli.

145191,145011,180837,82959

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: