SUBARU IMPREZA

Pomozite, muku mučim sa strujom

15.11.2011 u 15:29

Bionic
Reading

Impreza WRX 2004, kupljena prije tri godine. Ako je ne koristim, do pet, šest dana pali bez problema, a ako stoji duže od sedam dana, nema struje ni za otključavanje daljinskim. Mjerio sam napon nakon 10 dana - ima 3-4 V. Mjerili smo i struju paljenja više puta različitim instrumentom uvijek je 0,01 A. Auto stoji u garaži zaključan. Provjerio sam lampicu u prtljažniku, u ladici, u kabini, sve se ugase kada zaključam, radio/CD (serijski ) ugašen i, kad izvadim ključ, ništa ne radi. Promijenio sam i akumulator da budem siguran. Skidali smo alternator i provjerili u servisu - sve u redu. Ima još jedan problem koji je možda povezan. Ako nije uključen nijedan potrošač, alternator ne puni akumulator. Znači, moraju biti upaljena svjetla ili klima, može i pozicija. Auto nije karamboliran, održavan je uredno, samo je chipiran (remap). Ako možete pomoći, bio bih zahvalan

Poštovani,

moguće je da se radi o jednom od senzora kotača, ali da biste bili sasvim sigurni, vozilo treba odvesti u servis i spojiti ga na tester.

Ako i sami imate problema s automobilom, šaljite nam upite na e-mail autozona@t-com.hr. Na vaša pitanja odgovara voditelj servisnog odjela TRCZ-a Mario Brezak.